Jürgen Klopp ennen, nyt ja tulevaisuudessa

Jürgen Kloppin aikaisemmin vahvoilla huhuilla höyrystetty uusi pesti Liverpoolin päävalmentajana varmistui eilen ja spekulaatiot hänen tulevasta rakennushaasteesta on saanut maailman tuottavat futisseurakuntalaiset liikkeelle. Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun miehen ympärillä pyörii siirtohuhumylly ulkomaiseen suurseuraan siirtymisestä vaan aikaisemmin häntä on oltu siirtämässä myös FC Barcelonan kippariksi. Vastaavanlainen siirtohuhurumba käytiin toki myös silloin, kun Manchester Unitedille haettiin uutta päävalmentajaa ja saksalaiskipparin nimi vilahteli useissa eri lähteissä.

Jotta Liverpoolin uutena kipparina hääräävästä Kloppista saisi miehenä ja valmentajana rakennettua kokonaiskuvan, niin on hyvä tarkastella myös aikaisempia saavutuksia ja meriittejä tässä uuden valmentajavaiheen alussa. Katsomalla alla olevat videot tunnet Jürgenin vielä hieman nykyistä paremmin.

 

Kloppin ura numeroina avattuna

Muun muassa Borussia Dortmundissa vietetty aika on hyvä avata numeroina, jotta Kloppin rakentaman joukkueen kehityskaaren näkee selvästi. Tässä videossa on tieto muokattu ymmärrettävään muotoon ja höystetty ylistävillä lainauksilla.

 

Nämä pelaajat Klopp rakensi

Klopp löysi Borussia Dortmundiin aikojen saatossa puolikypsiä pelaajia ja johdatti heidät tähteyteen rakentaen heistä suuria joukkuepelaajia oman tahtipuikkonsa vahvassa ohjauksessa. Yksi näistä on muun muassa supertähti ja maaginen hattutemppumies Robert Lewandowski, jonka poistuminen Kloppin tähtikatraasta oli kova pala joukkueelle ja joukkueen kipparille itselleen vaikka hän haastatteluissa tyyneltä vaikuttikin.

https://www.youtube.com/watch?v=LngbZLLJapo

 

Spekulaatiot matkaseurasta kasvavat – nämä pelaajat mukaan Bundesliigasta?

Klopp on varmasti mielessään rakentanut jo unelmajoukkueen nykyisestä Liverpoolin kalustosta ja saksalaisen jalkapalloilun asiantuntijana myös kotimaisista vientituotteista. Lähtevätkö nämä Bundesliiga-pelaajat Kloppin mukana Liverpooliin Kloppin superjoukkueeseen?

 

Millainen valmentaja Klopp sitten on?

Puoliajan artikkeleissakin useasti tavattu Klopp on monisäikeinen mies niin kentällä, kuin kentän laidalla. Tunteitaan ja mielipiteitään peittelemätön Kippari saa osakseen suurta rakkautta sekä vahvoja negaation tunteita pelaajien ja kannattajien keskellä jakaen mielipiteitä kahteen suuntaan. Pääasiallisesti kuitenkin hyvää palautetta toiminnastaan keräävä valmentaja saa parhaimmillaan osakseen mahtavia ylistyspuheita, kuten Mats Hummels avaa alla.

 

Millainen Jürgen on odotettavissa kentänlaidalla?

Temperamenttinen viheriöiden prinssi, jonka edellisen elämän otteluiden aikana otetuista kasvokuvista paljastuu tunteiden palon suuri totuus.

Edellinen artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: Romania – Suomi
Seuraava artikkeliKooste: Romania – Suomi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän