Puoliaika.com otteluennakko: AS Roma – PSG

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

International Champions Cupin Pohjois-Amerikan lohko alkaa ensi yönä, kun AS Roma ja PSG kohtaavat toisensa kello 3.00 alkavassa ottelussa.

Myllerryksessä oleva AS Roma lähtee todellisena altavastaajana PSG:tä vastaan. Romalta lähti muunmuassa Mohamed Salah, Antonio Rúdiger, sekä Leandro Paredes. Nämä ovat isoja menetyksiä seuralle, joka ei ole hankkinut juurikaan talentteja heidän tilalleen. PSG:n menetykset siirtomarkkinoilla ovat olleet vaatimattomat. Pahin menetys on vasemman laitapakin, Maxwellin eläkkeelle jäänti. Pariisilaiset kuitenkin vahvistivat puolustustaan hankkimalla muunmuassa Dani Alvesin, kuka nähdään yön ottelussa. Myös Jese tullaan näkemään kentällä Las Palmas -lainan päätyttyä.

PSG:n nimimiehistä erinäisten syiden takia poissa ovat Julian Draxler, Serge Aurier, Ben Arfa ja Krychowiak. Kolme viimeistä ovat jääneet kotiin mahdollisten siirtojen johdosta.

On vaikea ennustaa näiden otteluiden voittajaa, mutta pelin kulkua pystyy jotenkin päätellä. PSG todennäköisesti tulee ottamaan ohjat käsiinsä ja luo maalipaikkoja, kun taas Roma iskee vastaan. Nordicbetiltä näet ottelun livenä. Avaa tili ja tee talletus, niin näet ottelut suorana.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

  • PSG @2.04
  • PSG yli 1,5 maalia @1.77

NordicbetSiirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!