Puoliaika.com otteluennakko: Real Madrid – PSG

Otteluennakko: Mestarien Liiga

3/11/15 – 21:45

Santiago Bernabeu, Madrid

 

Kierroksen odotetuimmassa kamppailussa iskevät yhteen Real Madrid ja PSG

Tasapisteissä A-lohkon kärkisijoilla olevat seurat pelasivat 2 viikkoa sitten Pariisissa maalittoman tasapelin. Kahden maailman rikkaimman seuran kohtaaminen jätti paljon toivomisen varaa – varsinkin hyökkäyskolmanneksella!

Kotijoukkue Real Madrid on illan ottelun hienoinen suosikki. Rafa Benitezin miehistö on hävinnyt vain kolme kertaa viimeisten 29 ottelun aikana (tosin ei Benitezin alaisuudessa) Mestarien liigassa, eikä valkopaitojen tappio ole tänäänkään todennäköinen.

Vaikka kansainvälinen media ja vedonlyöntitoimistot pitävät Madridin tappiota epätodennäköisenä on PSG:n mahdollisuudet silti olemassa. Joukkueen hyökkäyskolmikko: Zlatan Ibrahimovic, Angel di Maria ja Edinson Cavani on aivan huippuluokan trio.

Joukkueella on myös erinomainen keskikenttä ja pätevä alakerta, joten pariisilaisille on ehdottomasti jätettävä yllätyksen mahdollisuus.

Real Madridilta ovat sivussa avainmiehistä Karim Benzema ja Gareth Bale. Myös James Rodriguezin ja Dani Carvajalin pelaaminen on epävarmaa. PSG:ltä puuttuvat varmuudella Marquinhos ja Javier Pastore. Brassitoppari David Luizin pelikunto ratkeaa aivan ottelun alla.

Puoliaika.comin toimitus odottaa todella tasaväkistä ottelua, joka voi hyvinkin ratketa yhden maalin erolla. Kysymysmerkiksi jää kumpi maalin tekee, vai tekevätkö molemmat…

Poimimme NordicBetin listalta pari pelikohdetta:

  • Kotijoukkue yhdellä maalilla @3.50
  • Puoliaika, jolla tehdään enemmän maaleja: 2. puoliaika @2.00
  • Pariton määrä maaleja @1.95
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here