Puoliaika.com ennakko: Borussia Mönchengladbach – Juventus

Otteluennakko: Mestarien Liiga

Saksasta kajahtaa, kun hyvässä vireessä oleva Borussia Mönchengladbach isännöi Juventusta Borussia-Parkilla. Viimeksi maalittomaan tasapeliin päättynyt osaottelu saa vauhdikkaamman jatko-osan.

Puoliaika.comin toimitus oli paikalla Juventus Stadiumilla katsomassa tuota 0-0 peliä. Ottelu ei ollut varsinaisesti mitään jalkapallon riemuvoittoa, eikä kumpikaan joukke ollut tarpeeksi nälkäinen tavoitellaakseen voittoa.

Sami Khediran peluuttaminen ”väärällä paikalla” ja Paul Pogban toisen puoliajan näkymättömyys jäivät päälimmäisenä mieleen ottelusta. Myös Simone Zazan mielenkiintoiset ratkaisut todennäköisesti pitävät miehen penkillä tänään alusta loppun.

Isäntien kymmenestä viimeisestä ottelusta he ovat hävinneet vain yhden ja kaksi on päättynyt tasan. Juventus puolestaan on hävinnyt kahdesti ja pelannut kolmesti tasan. Vieraissa viimeisestä kymmenetsä pelistä Juventus on kerännyt vain kolme voittoa ja he ovat hävinneet viidesti. Ennakkoasetelmista voi päätellä että tasaväkinen ottelu on tulossa.  Mikäli Borussia haluaa mukaan jatkopeleihin on heidän voitettava tämä ottelu ja se näkyy tänään kentällä.

Mitään vakavia poissaoloja ei Borussialla ole, mutta Juventukselta puolestaan puuttuu Khedira ja Roberto Pereyra. Khediran poissaolo tuo Juan Cuadradolle tai Hernanesille tilaa.

Veikkaame että ottelusta tulee huomattavasti vauhdikkaampi kuin edellisestä. Iskemme Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet otteluu:

Molemmat tekee maalin @1.80

Yli 2,5 maalia @2.15

Juventus voittaa yhdellä maalilla @3.80

Tulos: 1-2 @8.50

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here