Puoliaika.com otteluennakko: Real Madrid – Napoli

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Otteluennakko

Real Madrid kohtaa tänään illalla erittäin kovassa vireessä olevan Napolin Mestarien liigassa. Onko Los Blancosilla kaikki mahdollisuudet jopa voittoon tänään?

Real Madrid on erittäin kova kotijoukkue, sillä jos ei oteta cupissa hävittyä Celta Vigo -ottelua kuukausi sitten, on Real pelannut lähes vuoden tappioitta. Napoli puolestaan on hävinnyt viimeksi lokakuun lopussa Juventukselle. joten tänään kohtaa kaksi hyvässi iskussa olevaa joukkuetta.

Real Madridilta on sivussa yksi joukkueen parhaimmista, sillä Gareth Bale on vasta paranemassa loukkaantumisensa jäljiltä, kun taas Napoli pääsee parhaimmalla miehistöllään peliin.

Eilen nähtiin pienoisia yllätyksiä, kun Dortmund hävisi Benficalle ja PSG murskasi Barcelonan, joten emme näe mitenkään mahdottomana, että Napoli ottaisi tänään unelmapelillään voiton. Heidän ottelut ovat muuten olleet erinomaista viihdettä ja toivottavasti sitä nähdään tänäänkin.

Itse ottelusta tulee varmasti vauhdikas ja maaleja tullaan näkemään. Molempien joukkueiden hyökkäykset ovat todella vaarallisia, joten poimimme muutaman maalivedon illan toiseen otteluun Betssonin listalta:

Yli 2,5 maalia @1.66

Yli 3,5 maalia @2.60

  1. Puoliajan maalit yli 1,5 @2.37

Yli 4,5 korttia @2.20

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!