Puoliaika.com otteluennakko: Bayern München – Arsenal

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Otteluennakko

Keskiviikkoillan herkkupalana tarjoillaan huippufutista Allianz Arenalta, kun kotijoukkue Bayern München isännöi Mestarien liigan jatkopelien ensimmäisessä osassa Arsenalia. Tuloksellisesti illan isännät ovat maagisessa putkessa, sillä punapaidoilla on ainoastaan yksi pistemenetys sitten marraskuisen Rostov-tappion. Silti Mestarien liigan jatkopelit ovat kokonaan uusi turnaus, jossa vierailevalla Arsenalilla on myös omat mahdollisuutensa yllätykseen.

Monet asiantuntijat kokevat Bayern Münchenin kangerrelleen meneillään olevalla kaudella. Peli ei sisällöllisesti ole toiminut vielä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta tuloksellisesti kaikki on Bayernilla omissa käsissään. Saksan Bundesliigassa se on paalupaikalla, 7 pistettä kakkosena olevaa RB Leipzigia edellä. 20 sarjapelin saldona on 15 voittoa, 4 tasuria ja yksi tappio.

Mestarien liigan alkusarjassa se koki hieman yllättäen kaksi tappiota. Syyskuun lopussa Bayern hävisi 0-1 Atlético Madridin vieraana, ja marraskuun loppupuolella Rostov yllätti saksalaisjätin 3-2 shokkituloksella. Silti Bayern on jälleen kerran mukana Mestarien liigan jatkopeleissä yhtenä vahvimmista voittajasuosikeista.

Arsenalin kausi on mennyt pitkälti odotusten mukaisesti. Avauskierrosten käynnistysongelmien jälkeen Tykkimiehet pelasi itsensä mukaan Valioliigan mestaruustaisteluun. Yleensä kun vuosi vaihtuu ja helmi-maaliskuu lähenee, alkaa Arsenalin peli tökkiä – vain parantuakseen juuri kauden lopussa. Yleensä huonoimpaan hetkeen alkaa myös Mestarien liigan jatkopelit, joista seura putoaa käytännössä joka vuosi ensimmäisellä jatkokierroksella ulos. Tälläkin kertaa Arsenal on altavastaajana Bayernia vastaan.

Kahden suurseuran kohtaamisessa on aina erityistä sähköä. Kotijoukkueen fanit odottavat hyvää tulosta, vaikka vastassa on potentiaalisesti erinomainen Arsenal. Vierasjoukkue on kokenut viime aikoina masentavia tappioita, joista henkisesti vaikein oli 1-3 nöyryytys paikallisvastustaja Chelsean vieraana.

Carlo Ancelottin miehistö pääsee otteluun suht terveellä kokoonpanolla. Avainpelaajista sivussa on Franck Ribéry sekä Jérôme Boateng. Keskikentän syöttökone Xabi Alonson pelikunto ratkeaa aivan ottelun alla.

Arsenalilta on sivussa pitkäaikaisloukkaantuneet Aaron Ramsey sekä Santi Cazorla. Varsinkin Cazorlan puuttuminen on näkynyt tällä kaudella Arsenalin pelin rytmittämisessä. Kesällä hankittu Granit Xhaka ei ole ollut kummoinenkaan vahvistus. Yaya Sanogo ja Lucas Pérez puuttuvat hyökkäyspäästä. Reservipakki Mathieu Debuchy jatkaa edelleen lasaretissa.

Kotijoukkue lähtee avausosaan suosikkina, mutta se varmasti varoo päästämästä Arsenalia vierasmaali(e)n makuun. Ancelotti on kokenut voittaja Mestarien liigassa ja keksii todennäköisesti sopivan reseptin alavireisen Arsenalin lyömiseksi. Suurin kysymys onkin se, että riittääkö vierailijalla tarpeeksi taitoa iskeä ainakin yksi elintärkeä vierasmaali, ja viedä ottelupari hyvissä asetelmissa Emiratesille.

Me lähdemme kokeilemaan seuraavia kohteita, jotka poimimme Betssonin listalta:

  • Kotivoitto+yli 2.5 maalia @2.00
  • Vierasjoukkueen maalimäärä yli 0.5 maalia @1.64
  • Kotijoukkueen ensimmäinen maali 1. puoliajalla @1.54
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!