Puoliaika.com otteluennakko: Real Madrid – FC Barcelona

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Espanjan La Ligan jouluaatonaaton herkkupalana nähdään Real Madridin ja FC Barcelonan välinen El Clásico. Edelleen tappioitta La Ligassa pelaava Barça lähtee puolustamaan erinomaista saldoaan Santiago Bernabéun noidankattilaan. Ottelun näet UnibetTV:stä klo 14 alkaen.

Kun Espanjan La Ligassa tullaan kohta kauden puoliväliin, on sarjan kärkipaikalla vakuuttavasti pelannut FC Barcelona. Barçan piste-ero neljäntenä olevaan Real Madridiin on peräti 11 pojoa. Kotijoukkueena toimiva Madrid on hävinnyt jo kahdesti ja tasureita on neljä. Tänään Realilla ei ole missään nimessä varaa pistemenetyksiin, mikäli se vielä mielii pysyä jollain tavoin La Ligan mestaruustaistelussa mukana.

Vierailevalta Barcelonalta puuttuu loukkaantumisten vuoksi Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti, Gerard Deulofeu sekä Paco Alcácer. Belgialainen Thomas Vermaelen jatkanee puolustuksen keskustassa Umtitin loukkaantumisen vuoksi. Viimeksi La Liga-tappion huhtikuussa kokenut Barcelona pääsee siis lähes parhaalla joukkueella El Clásicoon.

Barcelonan Ernesto Valverden tavoin Real Madrid-luotsi Zinedine Zidane saa käytännössä parhaan miehistönsä jalkeille päivän kamppailuun. Elintärkeät Sergio Ramos ja Casemiro palaavat kehiin pelikieltojen jälkeen. Varsinkin Ramosin paluu on henkisesti erittäin tärkeä. Miehellä on tosin mennyt kuppi monesti nurin El Clásicoissa. Cristiano Ronaldo on parannellut vammojaan koko viime viikon harjoitellen omatoimisesti, mutta portugalilainen on mukana avauskokoonpanossa.

Madrid lähtee otteluun isompien paineiden alla, sillä Zidanen miehistön on pakko voittaa tänään. Barcelona puolustaa tappiotonta saldoaan, mutta pelaa silti pienempien paineiden alaisena. El Clásicossa nähdään usein melko värikkäitä tilanteita, joten tänäänkin keltaiset kortit todennäköisesti viuhuvat.

Suosikkia päivän kamppailuun on käytännössä mahdoton nimetä, sillä tässä pelissä voi tapahtua mitä hyvänsä. Molemmat onnistunevat joka tapauksessa maalinteossa.

Poimimme Unibetin listalta muutaman kiinnostavan pelikohteen, joita lähdemme kokeilemaan tämän päivän kamppailuun.

  • FC Barcelona voittaa tai tasapeli @1.74
  • Vierasjoukkue yli 1.5 maalia @1.96
  • Lionel Messi tekee maalin @2.04

4 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän