Puoliaika.com otteluennakko: Liverpool – Swansea

Puoliaika - otteluennakko, jalkapalloJoulun pyhät alkavat olla loppusuoralla ja Tapaninpäivän ottelukimara on taas täällä. Tänään Valioliigassa Liverpool isännöi liigajumbona olevaa Swanseaa kello 19.30 alkavassa ottelussa. Onko Swanseasta vastusta neljäntenä olevalle Liverpoolille?

Liverpool on ollut erittäin vahvassa iskussa viimeaikoina, sillä joukkue ei ole hävinnyt yli kahteen kuukauteen. Swansea on puolestaan samassa ajassa saanut vain yhden voiton. Voisi sanoa, että vierailijoiden kausi on mennyt erittäin pahasti penkin alle. 19 ottelusta he ovat voittaneet vain kolme ja tehtyjä maaleja on 11, joka on Valioliigan vähiten. Päästettyjä maaleja heillä on 26. Liverpoolilla vastaavat lukemat ovat 41-21.

Illan ottelussa ei ole kuin yksi mahdollisuus ja se on Liverpoolin voitto. Kysymys vain kuuluu, että kuinka murskaavasti he sen tekevät. Tänään Jurgen Klopp varmasti kierrättää pelaajiaan ja toivoo saavansa hyvän lähtöaseman toiseen puoliaikaan lähdettäessä, jotta voi alkaa tekemään vaihtoja hyvissä ajoin.

Isännillä on paljon poissaoloja, sillä Jordan Henderson, Alberto Moreno, sekä Daniel Sturridge ovat sivussa illan ottelusta. Joel Matipin kohtalo ratkeaa myöhemmin. Myös vierailta puuttuu pelaajia. Wilfred Bony ja Kyle Bartley ovat poissa. Wayne Routledgen, Ki Sung-yueng, sekä Leroy Ferin tilanteet ovat vielä auki.

Swansea on pelannut hyvin isompia joukkueita vastaan, sillä he hävisivät Arsenalille ja Chelsealle vain maalilla. City tosin löi 4-0 numerot tauluun. On tosin vaikea nähdä, että tästä tulisi tiukka taistelu kotijoukkueelle. Sen takia poimimme seuraavat kohteet Unibetin listalta:

  • Liverpool -2 @2.02
  • Yli 1,5 maalia 1.pa @1.94
  • Liverpool voittaa molemmat puoliajat @2.00

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here