Puoliaika.com otteluennakko: PSG – Bayern München

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Ennakolta keskiviikon kiinnostavimmassa UCL-kamppailussa kohtaavat Paris Saint-Germain ja saksalainen Bayern München. Vierasjoukkueen useat poissaolot kääntävät puntit valtavassa haipissa olevan kotijoukkueen puolelle.

Vieraileva Bayern avasi Mestarien liigan kampanjan 3-0 kotivoitolla Anderlechtista. Robert Lewandowski, Thiago ja Joshua Kimmich vastasivat maaleista, kun Münchenin isännät läpsyttelivät avauspisteisiin belgialaisten kustannuksella.

Tänään Bayernilta puuttuvat vasemman laidan Juan Bernat sekä elintärkeä Manuel Neuer. Myös David Alaban pelaaminen on epävarmaa, joten alakerran miehitys aiheuttaa päänvaivaa Bayern-luotsi Carlo Ancelottille. Alakerran kolmikon lisäksi myös maaginen Thiago saattaa missata illan ottelun.

Mikäli Bayernin 3-0 avausvoitto oli vakuuttava, voi samaa sanoa myös PSG:n avauskierroksesta. Pariisilaiset nappasivat 5-0 tuloksen matkaansa, kun se vieraili Celticin luona Glasgow’ssa.

Tänään PSG pääsee saksalaisten kimppuun lähes parhaalla miehistöllään. Ainoastaan hyökkäyspään vaihtomies Javier Pastore missaa kamppailun. Neymar lepäsi ottelun Montpellieriä vastaan, mutta on tänään jälleen avauksessa.

Mikäli Edinson Cavanin, Neymarin ja Dani Alvesin kolmiodraamasta on jo selvitty, voi PSG:tä pitää hyvinkin illan suosikkina. Keskikentällä joukkueella on pienoinen ylivoima, varsinkin jos Bayern aloittaa vain kahdella tasapainottavalla keskikenttäpelaajalla. Samoin Arjen Robbenin ja Franck Ribéryn haluttomuus auttaa omaa laitapakkiaan vastaiskuissa voi nousta huolenaiheeksi Ancelottille.

Toimitus liputtaa kotivoittoa pariisilaisille. Poimimme NordicBetin listalta muutaman kohteen, joita kokeilemme illan kamppailussa.

  • PSG voittaa @2.04
  • Kotivoitto + yli 1.5 maalia @2.00
  • Ottelun lopputulos 2-1 @7.85

Muista myös Nordicbetin Futisviikonloppu-kilpailu, missä voit voittaa lipun Englantiin katsomaan futiksen täyteistä viikonloppua. Katso ohjeet tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here