Puoliaika.com otteluennakko: CSKA Moskova – Manchester United

CSKA Moskova ja Manchester United kohtaavat tänään Mestarien liigan A-lohkon ottelussa. Ottelu käynnistyy CSKA Arenalla kello 21.45.

Molemmat joukkueet aloittivat Mestarien liigan lohkovaiheen voitoilla. ManU kukisti Old Traffordilla sveitsiläisen Baselin 3-0 ja CSKA kävi hakemassa upean 2-1-voiton Benfican vieraana.

Benfican ja CSKA:n kohtaaminen oli todella vauhdikas. Benfican pallonhallinnasta (syötöt 776-276) huolimatta tilanteita riitti molemmissa päissä. CSKA pelasi ennakkoluulottomasti ja nousi voittoon toisella puoliajalla oltuaan maalin tappiolla. CSKA:n 20-vuotias hyökkääjä Timur Zhamaletdinov debytoi Mestarien liigassa ja teki ottelun voittomaalin oltuaan kentällä vain neljä minuuttia.

ManU lähtee illan otteluun rikkonaisella rosterilla. Kokoonpanosta puuttuvat loukkaantumisten takia Paul Pogba, Marouane Fellaini, ZlatanMichael Carrick, Antonio Valencia ja Phil Jones.

CSKA:lta on sivussa ainoastaan laitapuolustaja Mario Fernandez, joka oli avauskokoonpanossa Benficaa vastaan. Tärkeä keskikenttäpelaaja Aleksandr Golovin palaa kokoonpanoon huilattuaan viikonloppuna Moskovan derbyn.

Joukkueet ovat kohdanneet historian aikana neljä kertaa. CSKA on aina ollut ManU:lle vaikea vastustaja, vaikka se ei ole kertaakaan pystynyt voittamaan englantilaisia. Viimeksi joukkueet kohtasivat Mestarien liigassa vuonna 2015. Moskovassa pelatussa ottelussa päädyttiin 1-1 tasapeliin ja Old Traffordilla ManU voitti 1-0.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että ManU tulee hallitsemaan kenttätapahtumia ja ottaa merkittävän pallonhallinnan itselleen. Ratkaiseva tekijä on se, miten ManU löytää vapaita tiloja matalalla puolustavan CSKA:n puolustuslinjan ja keskikentän välistä. Target-hyökkääjä Romelu Lukaku odottaa boksissa keskityspalloja, joita ManU pääsee oletettavasti viljelemään laitojen kautta. Tiedossa on todella vaikea vierasottelu ManU:lle.

Poimimme NordicBetin pelilistalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Tasapeli @ 3,85
  • Alle 2,5 maalia @ 1,76

Muista myös Nordicbetin Futisviikonloppu-kilpailu, missä voit voittaa lipun Englantiin katsomaan futiksen täyteistä viikonloppua. Katso ohjeet tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here