Puoliaika.com otteluennakko: Manchester United – Liverpool

otteluennakko-manchester-united-manu-fc-liverpool-jalkapallo-puoliaika.com

 

Manchester United toimii isäntä tässä Englannin futiksen klassikossa

Brittifutiksen se kaikista arvostetuin kamppailu on täällä taas. ManU ja Liverpool. Kahden kaupungin taistelu, kahden suurseuran taistelu.

Liverpoolin edellisestä mestaruudesta on vierähtänyt jo ikuisuus. Naapurikaupungin punainen puoli on juhlinut mestaruutta viimeksi keväällä 2013. Viime kaudella ManU otti niskalenkin molemmissa keskinäisissä otteluissa. Liverpoolin kautta kuvaava hetki oli Steven Gerrardin punainen kortti Anfieldin kamppailussa keväällä.

Nyt ei kehissä ole enää Gerrardia, ei Gary Nevilleä, Jamie Carragheria, Ryan Giggsiä tai Paul Scholesia. Tilalle on tullut uudet pelaajat ja uudet pelifilosofiat. Nähtäväksi jää miten puntapinojen perässä juosseet ulkomaalaisvahvistukset tällä kertaa löytävät derbyn vaatiman ekstralatauksen.

Manchesteriläisten leiristä tihkuu positiivisia, sekä negatiivisia uutisia. Plussapuolella koko kesän Real Madridiin siirtoa tehneen David de Gean nelivuotinen jatkosopimus. De Gean siirto Madridiin kippasi viimeisellä mahdollisella hetkellä ja nyt spanski on tehnyt uuden diilin ManU:n kanssa. Wayne Rooneyn loukkaantuminen saattaa tarkoittaa Anthony Martialille debyyttiä. Ensimmäinen peli heti Liverpoolia vastaan ja megalomaaninen siirtosumma, ei siis paineita.

Poolilta sivussa on punaista West Hamia vastaan nähnyt silmänkääntäjä Philippe Coutinho. Coutinho on valtava menetys Merseysiden ylpeydelle. Adam Lallana ja Jordan Henderson tekevät paluuta ja saattavat olla tänään kehissä.

Puoliaika.comin toimitus odottaa kamppailusta värikästä taistoa. Manchester United on luonnollisesti kotonaan hienoinen suosikki, mutta maalinteon kanssa tuskailleet joukkueet saattavat hyvinkin päätyä pistejakoon. Tänään olisi molemmille otollinen hetki avata ketsuppipullo.

Poimimme NordicBetin listalta pari mielenkiintoista kohdetta:

  • Kotivoitto ei vetoa: X @1.70
  • ManU pallonhallinta yli 57.5% @1.74
  • Morgan Schneiderlin saa keltaisen kortin @2.45

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän