Puoliaika.com ennakko: Atletico Madrid – Barcelona

otteluennakko-atletico-madrid-fc-barcelona-jalkapallo-puoliaika.com

Tämän viikonlopun yksi isoimmista otteluista pelataan tänään 21.30 Vicente Calderonilla, kun Atletico Madrid isännöi hallitsevaa mestaria, Barcelonaa.

Atletico on aloittanut kautensa todella hyvin ja muutenkin on todella hyvässä vireessä. Viidestä viimeisestä ottelusta Cholo Simeonen joukut ovat voittaneet kaikki ja varsinkin viimeisin 3-0 voitto Sevillasta oli todella vakuuttava.

Barcelonan kunto on taas ollut hieman huolestuttava. Katalaanit ovat voittaneet viidestä viimeisestä vain kolme ottelua.  Super Cupin voitto piti olla pedattuna Barcelonalle, mutta Athletic Bilbao näytti vaarallisuutensa ja voitti Barcelonan yhteismaalein 5-1,

Tänään pelataan kuitenkin täysin irrallinen ottelu ja molemmat lähtevät näihin kohtaamisiin tyhjältä pöydältä. Vauhtia ja vaaratilanteita tullaan varmasti näkemään.

Barcelonalta varmoja poissaolijoita on Douglas, Claudio Bravo, Dani Alves, sekä Gerard Pique. Isänniltä puuttuu mahdollisesti vain Tiago.

Viimeisestä viidestä kohtaamisesta Atletico on onnistunut saamaan vain yhden tasurin. Viimeksi toukokuussa pelatussa ottelussa Barcelona voitti Lionel Messin maalilla. Hallinta oli tuolloin Barcalle 77%-23%.  Katso videosta kooste viime ottelusta.

http://dai.ly/x2qi12n

Toimitus laittaa taas kokikset kylmään ja poimii ottelua odotellessa seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

Yli 3,5 paitsiota @1.85

Messi tekee maalin rangaistusalueen ulkopuolelta @7.00

Huumorikokeilu: Jackson Martinez yli 1,5 @19.00

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here