Puoliaika.com otteluennakko: Manchester City – Tottenham

valioliiga alkaa

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Lauantai-illan päätteeksi pelataan todellinen huippuottelu, kun Tottenham matkaa Man Cityn vieraaksi pohjoiseen.  Kokeeko ilman tappioita tällä kaudella pelanut City ensimmäisen takaiskunsa?

Manchester City on vahva mestariehdokas tällä kaudella, sillä Pep Guardiolan joukkue ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua Valioliigassa. Yhteensä 17 ottelussa he ovat tehneet 52 maalia ja päästäneet 11. Tänään hieman laskusuhtanteessa oleva Tottenham joutuu siit todella kovan paineen alle puolustuspäässään.

Spurs on puolestaan hävinnyt neljästi. Joukkue on tällä hetkellä tasapisteissä Liverpoolin ja Burnleyn kanssa, mutta maalieron turvin he ovat sijalla 4. Viimeisestä viidestä vierasottelusta he ovat onnistuneet voittamaan vain yhden ja silloinkin vastassa oli Huddersfield.

Viimeisistä tilastoista huolimatta Tottenham on yllätysvalmis joukkue, varsinkin kun Cityltä puuttuu alakerrasta tärkeitä pelaajia loukkaantumisten vuoksi. Poissa ovat Benjamin Mendy, John Stones, sekä Vincent Kompany. Mangala-Otamendi -topparipari ei vakuuta ja heillä tulee olemana täysi työ pitää Harry Kane aisoissa.

Tänään tullaan todennäköisesti herkuttelemaan maaleilla, sillä Cityn hyökkäyksestä kolme pelaajaa on kymmenen parhaan maalintekijän joukussa ja Spursilta Kane on tällä hetkellä toiseksi paras maalintekijä Valioliigassa.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Yli 3,5 maalia @2.45
  • Vedot maalia kohti yli 10,5 @1.75
  • Yli 2,5 maalia + yli 10,5 kulmaa @2.60

Otteluun tarjotaan tänään yli 300 kohdetta.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

21 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän