Puoliaika.com otteluennakko: Malmö FF – Real Madrid

Otteluennakko: Mestarien Liiga, Jalkapallo, Puoliaika.com, Champions league, futis, fudis, futsal

21:45, 30.9.

Swedbank Stadion, Malmö

 

Malmö lähtee tekemään ihmetemppua kotiottelussaan Real Madridia vastaan

Kymmenkertainen Euroopan isoimman turnauksen voittaja, Real Madrid, matkustaa näissä ympyröissä piskuisen Malmön vieraaksi keskiviikon ottelussa. Viime kaudella pettymykseen päättynyt Mestarien liiga on jälleen kerran madridilaisten prioriteetteja.

Avausottelunsa 0-2 PSG:lle hävinnyt Malmö on tiukan paikan edessä. Illan ottelusta pitäisi saada vähintään yksi piste. Muutoin Åge Hareiden miehistön jatkohaaveet erittäin haastavassa lohkossa alkavat murentua. Tehtävä ei voisi paljon vaikeampi enää olla.

Real Madrid avasi Mestarien liigan kampanjansa vakuuttavalla 4-0 kotivoitolla Shakhtar Donetskia vastaan. Madrid hakeekin varmasti vierasvoittoa motivoituneena, jotta se takaisi hyvän lähtökohdan ennen seuraavan kierroksen timanttista PSG-ottelua.

Madridilta ovat sivussa avauksen vakiomiehistä mm. Sergio Ramos ja Gareth Bale. Myös Pepe, James ja Danilo ovat todennäköisesti poissa loukkaantumisten takia. Malmölla sen sijaan tärkeä toppari Rasmus Bengtsson on saatu parsittua kasaan ja miehen pitäisi olla avauksessa Malmön puolustuksen sydämessä.

Puoliaika.comin toimitus pitää Real Madridia selkeänä suosikkina illan ottelussa. Malmölla on kotiyleisön tuki takanaan, mutta nähtäväksi jää mihin asti se kannattelee illan isäntiä.

Poimimme pari pelikohdetta NordicBetin listalta:

  • Total shots on target: yli 10.5 @1.57
  • Real Madrid -1 @1.60
  • Cristiano Ronaldo yli 1.5 maalia @3.00
Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: Manchester United – Wolfsburg
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: Shakhtar Donetsk – PSG

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän