Puoliaika.com ennakko: Shakhtar Donetsk – PSG

Otteluennakko: Mestarien Liiga, Jalkapallo, Puoliaika.com, Champions league, futis, fudis, futsal

Shakhtar Donetsk on tänään tiukan paikan edessä, kun se pelaa Pariisin ylpeyttä vastaan 1200 km päässä omasta kotikentästää. Ottelu alkaa 21:45.

Shakhtar lähtee pesemään kasvojaan 4-0 Real Madridille koetun tappion jälkeen, kun he saavat isännöidä PSG:tä. Ottelu pelataan Lvivssä Shakhtarin poliittisen tilanteen vuoksi.

Shakhtar on pelannut erittäin hyvin kotimaansa sarjassa ja on tällä hetkellä toisena. Kolme viimeistä ottelua on päättynyt Shakhtarin voitton ja noissa otteluissa seura on tehnyt yhteensä 10 maalia. PSG on kolmeen viime otteluun voittanut kaksi ja pelannut kerran tasan.

Pariisilaisten materiaali on huomattavasti parempi ja onkin tänään suosikki voittamaan. Loukkaantumisia vierailla ei ole, mutta isänniltä puuttuu varmuudella keskikentän pohjalta Taras Stepanenko, joten puolustus tulee tänään olemaan lujilla, kun Zlatan Ibrahimovicin johtama hyökkäys himoitsee voittoa.

PSG:n hyökkäys voi tulla niin monella eri tavalla Shakhtarin boksiin, sillä hyökkäystrion lisäksi keskikentältä löytyy oivaltavia ratkaisuja. Tänään PSG tulee olemaan parempi ja Nordicbet tarjoaa tähän älytöntä 2.00 kerrointa.

Toimitus innolla odottaa Angel Di Marian maagisia otteita illan pelissä ja iskeekin otteluun Nordicbetin listalta  seuraavat kohteet:

PSG @2.00

Yli 2,5 maalia @1.85

Vierasjoukkue yli 1,5 maalia @1.90

Di Maria tekee maalin @4.50

Yli 4,5 keltaista korttia @1.85

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here