Puoliaika.com otteluennakko: Malaga – Real Madrid

La Liga otteluennakko

Real Madrid matkustaa Malagaan hakemaan elintärkeitä pisteitä kello 17.00 alkavassa ottelussa.

Hyvään vireeseen päässyt Malaga on tänään kovan paikan edessä, sillä Los Blancos matkustaa Etelä-Espanjan helmeen. Viimeisestä viidestä ottelusta Malaga on voittanut peräti kolme ja viimeisin ottelu päättyi Villarealin voittoon vain 1-0.

Real Madrid puolestaan on hävinnyt ottelun viimeksi joulukuussa Villarealille. 1-0 tappion jälkeen he ottivat pienehkön tasonnoston ja voittivat seuraavan ottelun 10-2. Nyt Realilla on alla 2-0 voitto Romasta, joten he tulevat hyvällä itseluottamuksella otteluun.

Malagan luotsi Javi Garcia sanoi lehdistötilaisuudessa, ettei Real Madridin tapaista joukkuetta vastaan voi puolustaa täyttä ottelua, sillä muuten on edessä varma tappio. Tämä puhe lupaa pelille hyvää, sillä mitä enemmän Malaga levittää pakettiaan sitä vauhdikkaampi peli on tiedossa.

Isänniltä puuttuu kolme avainpelaajaa, sillä Christian Atsu, Gonzalo Castro ja Juan Carlos ovat poissa. Real Madridilta puuttuu vain Gareth Bale ja Raphael Varene. Pepen kunto on vielä mysteeri.

Real Madrid on nyt todella kovassa lennossa ja valitettavasti Malaga joutuu kokemaan sen tänään. Toimitus odottelee ottelun alkamista ja laittaa Norcibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Real Madrid @1.80

Real Madrid -1 @3.20

Vierasjoukkueen ensimmäinen maali: Ensimmäinen puoliaika @1.70

Edellinen artikkeliLuontoäiti oli tällä kertaa eri mieltä maalin paikasta
Seuraava artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: Chelsea – Manchester City

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän