Puoliaika.com otteluennakko: Chelsea – Manchester City

otteluennakko-the-emirate-fa-cup-jalkapallo-puoliaika.com

21/2/16 – 18:00

@Stamford Bridge, Lontoo

Kaksi Valioliigan suurseuraa iskevät yhteen FA Cupissa.

Surkean kauden tähän mennessä odotuksiin nähden pelannut Chelsea on saanut viime aikoina vähän järkeä otteisiinsa. Vaikka se hävisi viikolla Paris Saint-Germainin vieraana Mestarien liigassa, on Blues pelannut sitä ennen 2 kuukautta ilman tappioita. Edellinen tappio tuli Leicesterin vieraana joulukuun 14. päivä.

Vieraileva Manchester City on tällä hetkellä minikriisissä. City hävisi kaksi peräkkäistä kotiottelua Valioliigassa, kun mestaruustaistelun kiistakumppanit Leicester ja Tottenham hakivat täydet pisteet Ettihadilta. Manuel Pellegrinillä on tänään iso päätös edessään pelaajien lepuutuksen suhteen, sillä manchesteriläiset matkustavat viikolla Kiovaan Mestarien liigan kamppailuun.

Chelsea-piiskuri Guus Hiddink ilmoitti brittimedialle ettei hän aio lepuuttaa pelaajia FA Cupissa – vaikka saattaakin tehdä muutamia muutoksia kokoonpanoonsa. Chelsean etuna onkin se, että sen seuraava ottelu on vasta viikon päästä kun City pelaa jo keskiviikkona.

Pellegrinin odotetaan juoksuttavan paljon muuttunut City-miehistö Stamford Bridgen viheriölle. Vierasjoukkueen tärkeimmät kilpailut tällä kaudella ovat Valioliiga ja Mestarien liiga. Valioliigassa neljän parhaan joukkoon pääseminen on minimivaatimus. City-luotsin ei uskota antavan suurtakaan painoarvoa Englannin cupille.

Päivän ottelussa on Chelsea on suosikki. Isoin kysymysmerkki on Cityn kokoonpano, sillä jos Pellegrini lepuuttaa lähes koko avausmiehistöään nousevat Chelsean osakkeet selvästi. Vierailijalla on silti ratkaisuvoimaa joten mikään pomminvarma kotivoitto tämä ei lontoolaisille ole.

Poimimme muutaman kohteen NordicBetin listalta:

  • Chelsea @1.75
  • Kotijoukkueen maalimäärä: yli 1.5 @1.85
  • Pablo Zabaleta keltainen kortti @2.55

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here