Puoliaika.com otteluennakko: Liverpool – Norwich

Valioliiga otteluennakko

18:00, 20.9.

Anfield, Liverpool

TSEKKAA TÄMÄ:

 

Norwich matkustaa Liverpoolin vieraaksi Anfieldille

>>NORDICBETIN KERTOIMET OTTELUUN<<<

Kotijoukkueen edellinen voitto on elokuulta, kun Liverpool voitti vaivoin sarjanousija Bournemouthin. Tämän jälkeen Brendan Rodgersin miehet ovat pelanneet yhden tasapelin ja hävinnyt kerran kotona sekä vieraissa. Varsinkin kotitappiossa West Hamia vastaan Liverpool oli järkyttävän huono.

Nyt Rodgersin on pakko alkaa taikoa voittoja taululle, koska monet arvostetut lähteet ovat kyseenalaistaneet miehen työpaikkaa Liverpoolin peräsimessä. Rodgers itse puhuu projektistaan, mutta ilman voittoja seuran uskolliset fanit alkavat olla yhä enemmän huolissaan rakkaan Liverpoolin laskusuhdanteesta.

Alex Neilin Norwich on aloittanut kautensa kohtalaisesti. Viidestä ottelusta keltapaidoilla on kasassa 7 pistettä, joka on sama määrä kuin illan kotijoukkueella. Tilastojen osalta Norwichilta ei voi odottaa mitään, koska he eivät ole voittaneet Anfieldillä yli 20 vuoteen.

Liverpoolin ykköstähti, Daniel Sturridge on palannut harjoituksiin pitkän loukkaantumisensa jäljiltä. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä peluuttaako Rodgers Sturridgea saman tien vai antaako hän englantilaisen rauhassa hakea pelituntumansa vaihtopenkin kautta. Houkutus Sturridgen peluuttamiselle on varmasti nykytilanteessa valtavan suuri.

Norwichilta puolestaan siirtospekulaatioiden kohteena ollut Lewis Grabban on palannut mukaan porukkaan. Grabbanilla on myös ollut ongelmia pysyä terveenä. Liverpoolista lainalla oleva Andre Wisdom ei saa pelata ottelussa isäntäseuraansa vastaan ja loukkaantuneina ovat Youssouf Mulumbu sekä Gary Hooper.

Liverpool saa otteluun mukaansa Philippe Coutinhon, joka on kärsinyt pelikieltonsa. Rodgers nostaa piskuisen brasilialaisen todennäköisesti suoraan avaukseen.

Puoliaika.comin toimitus pitää Liverpoolia ennakkosuosikkina, mutta alakerran sekoilut ja hyökkäyspelin nuhaisuus jättävät oven auki myös Norwichin yllätykselle.

Poimimme pari pelikohdetta NordicBetin listalta:

  • Liverpool -1 X @3.40
  • Christian Benteken maali @2.02
  • Alexander Tettey keltainen kortti @2.20
Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: FC Lahti – HIFK
Seuraava artikkeliCholo Simeonen poika maalaa Banfieldille

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän