Puoliaika.com otteluennakko: Juventus – Fiorentina

Serie A otteluennakot

13/12/15 – 21:45

@Juventus Stadium, Torino

 

Serie A:n yksi kiivaimmista klassikko-otteluista käydään Juventus Stadiumilla sunnuntai-illan päätteeksi. Loistavassa iskussa oleva Fiorentina haasta Juventuksen tässä ”kuuden pisteen” ottelussa.

Italian Serie A:n mestaruustaisteluun on vihdoin ilmoittautunut myös Juventus. Raitapaidat ovat saaneet takkuilevan syksynsä käännettyä viime aikojen voittoputkeksi. Bianconeri on kokenut liigatappion viimeksi lokakuussa ja joukkueen ympäröinyt kriisitila on saatu taltutettua. Viisi voittoa liigassa putkeen ja sarjasijoituksena tällä hetkellä 5.

Vieraileva Fiorentina kuuluu myös mestaruustaistelun kilpahevosiin tämän kauden Serie A:ssa. Inter johtaa tällä hetkellä sarjaa, mutta Viola kärkkyy milanolaisten kompurointeja sarjakakkosena neljän pisteen päässä. Paulo Sousan käskyttämä Fiorentina on sekin kärsinyt liigatappion viimeksi lokakuun lopussa, joten joukkueen vire on erinomainen.

Sousa lepuutti useita avainpelaajiaan Eurooppa-liigan ottelussa Belenensesiä vastaan, joten vierailijoilla on hyvin levännyt joukkue ennen klassikkoa. Ainoa merkittävä poissaolija on Puolan maajoukkueen Jakub ”Kuba” Blaszczykowski.

Juve saa elintärkeän Paul Pogban takaisin kehiin miehen kärsittyä pelikieltonsa. Kotijoukkueen terveystilanne on hyvä, joten hekin saavat iskukykyisen nipun illan peliin.

Ottelusta voi hyvinkin tulla erittäin kuumaverinen. Kummankin fanit vaativat suosikeiltaan huippuunsa viritettyä intensiteettiä kahden toisiaan vihaavan seuran kohdatessa. Katkeruus seurojen välillä ei voi olla näkymättä myös kentällä. Katsomoissa se näkyy joka kerta.

Tilastoista käy ilmi, että Juven tappio näiden kahden kohdatessa on hyvin harvinainen tapaus. Kotijoukkue on hävinnyt vain kolme kertaa viimeisen 32:n ottelun aikana Fiorentinaa vastaan.

NordicBet tarjoaa Juven kotivoitolle houkuttelevaa 1.85 kerrointa. Puoliajan toimituksen poiminnat otteluun NordicBetiltä ovat seuraavat:

  • Juventus -1: X @3.30
  • Yli 2.5 maalia @2.20
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.90

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here