Puoliaika.com otteluennakko: Chievo – Atalanta

Serie A otteluennakot

Syntymäpäiviään eilen juhlinut Perparim Hetemaj kohtaa Chievon kanssa hyvässä vireessä olevan Atalantan. Chievon peli-ilme kotona on ollut huono, mutta siihen on tulossa muutos.

Chievo ei ole voittanut kuin yhden ottelun viimeisestä viidestä ottelusta kotonaan. Muut neljä ovat päättyneet kahdesti tasan ja kahdesti Chievon tappioon. Atalantalla on vieraissa hieman huonompi saldo, sillä he ovat saaneet vain yhden voiton sekä tasapelin.

Chievo on saanut hyviä uutisia sairastuvalta, sillä Lucas Castro saattaa olla pelikunnossa huomenna. Molemmilla joukkueilla on silti varmoja poissaolijoita, mutta ei ketään kenelle ei löytyisi korvaajaa.

Ottelu tulee olemaan todella vauhdikas ja uskomme, että molemmat tulevat tässä ottelussa tuulettamaan maaleja. Alemman keskikentän moottorina toimiva Perparim Hetemaj tulee röyhimään taas sen verran, että joko hän saa itse kortin tai hän hankkii vastaustajille kortteja. Fabrizio Pasqua on korttiherkkä tuomari ja uskomme, että molempien joukkueiden pelityyleistä johtuen tänään nähdään useita keltaisia

Poimitaan Nordicbetin listalta seuraavat kohteet ja laitetaan Viaplaylta ottelu päälle:

Molemmat tekee maalin @2.00

Yli 2,5 maalia @2.45

Yli 5,5 korttia @2.10

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here