Puoliaika.com otteluennakko: Juventus – Barcelona

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Juventus ja Barcelona ottavat yhteen ICC:ssä MetLife -stadiumilla New Jersyessä. Ottelu alkaa kello 01.00

Suurseurat kohtaavat varmasti värikkäässä harjoitusottelussa, josta maaleja ei puutu. Juventus tuo uusia pelaajiaan näytille, mutta heidän puolustus on heikentynyt huomattavasti Leonardo Bonuccin ja Dani Alvesin lähdettyä. Hyökkäys on tosin vahvistunut Douglas Costalla. 

Barcelona on tuonut parhaan mahdollisen kokoonpanon turnaukseen. Vain Marc-Andre ter Stegen ja Andre Gomes puuttuvat. Myös Neymar tullaan näkemään ottelussa, vaikka hänen siirrostaan PSG:hen on tullut jo useasta lähteestä ”varmoja tietoja”.

Ottelu tulee olemaan erittäin vauhdikasta, sillä molempien hyökkäys on puolustusta huomattavasti parempi. Tämä enteilee myös paljon maaleja. Barcelonan valmentajavaihdoksesta johtuvia pelinmuutoksia on myös mielenkiintoista seurata. Nykyinen valmentaja, Ernesto Valverde pelaa paljon suoraviivaisempaa jalkapalloa, kuin edeltäjänsä. Mikäli Valverde pitäytyy pelityylillensä uskollisena, nähdään Barcelonan pelissä suuria muutoksia.

Poimimme mielenkiintoiseen otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta. Nordicbetiltä näet ottelun livenä. Avaa tili ja tee talletus, niin näet ottelut suorana.

Yli 2,5 maalia @1.67

Juventus yli 1,5 maalia @2.50

 

NordicbetSiirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!