PSG jäi Tottenhamin jalkoihin – Katso ottelun kooste

PSG ja Tottenham kohtasivat toisensa viime yönä ICC:ssä. Tottenhan vei värikkään ottelun 4-2.

Ottelussa nähtiin kauniita ja hieman erikoisempia maaleja. Ensimmäisessä maalissa Tottenhamin puolustus uinui täysin ja Adrien Rabiotilla oli helppo työ juosta pallon kanssa päätyyn ja syöttää Edison Cavanille lähes varmaan maalipaikkaan. Tottenhamin ensimmäinen maali oli Christian Erikseniltä upea kaukolaukaus noin kolmestakymmenestä metristä.

Spursin toinen maali oli hieman koomisempi, kun PSG:n puolustus pelasi hieman heikosti pallon takaisin maalivahdille ja tämä laukoi pallon suoraan Eric Dierin jalkaan, mistä pallo kimposi maaliin. PSG:n 2-2 tasoitusmaalin laukoi boksista takayläkulmaan Javier Pastore.

Aivan toisen puoliajan alussa PSG:n urakka vaikeutui, kun Trapp koski kädellään palloon boksin ulkopuolella ja tämän jälkeen kampitti Harry Kanen. Suora punainen ja PSG pelasi loppupelin vajaalla.

Tottenhamin kaksi maalia tuli kuitenkin vasta ottelun loppuhetkillä, kun Toby Alderweireld laukoi pallon 80´minuutilla maaliin noin 20 metristä ja loppunumeroiksi 4-2 viimeisteli Kane rangaistuspotkusta.