Puoliaika.com otteluennakko: IFK Mariehamn – JJK

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapalloVeikkausliigassa pelataan tänään neljä ottelua. Maarianhamiassa viime kauden mestari IFK Mariehamn saa vastaansa sarjanousija JJK:n kello 16.00 käynnistyvässä ottelussa.

  • Puoliaika.com ennusti kausiennakossaan IFK Mariehamnin kuudenneksi ja JJK:n sijalle 12.

Veikkausliigaan täksi kaudeksi palannut JJK joutuu heti todella kovaan testiin, kun se matkustaa laivalla IFK Mariehamnin vieraaksi. Kaikki paineet ovat hallitsevalla Suomen mestarilla, joten JJK pääsee lähtemään otteluun varsin vapautuneissa tunnelmissa. Tavoitteena on varmasti saada mahdollisimman hyvä tulos ja startti sarjaan. Se tulee tänään vain ja ainoastaan loistavalla sekä onnistuneella puolustuspelaamisella.

IFK Mariehamn menetti muutaman avainpelaajansa, kun maalitykki Dever Orgill, keskikentän pelinrakentaja Diego Assis ja maalivahti Walter Viitala siirtyivät ulkomaille. Viitalan tilalle hankittu Andreas Vaikla on Viron maajoukkueveskari. Joukkue voi yhä luottaa sarjan kärkipäähän kuuluvaan puolustuskalustoonsa, kun toppariparina luutivat Kristian Kojola sekä Jani Lyyski. Molemmat ovat loistavia pääpelaajia, joten keskityksien kautta JJK:n ei kannata hakea ratkaisuja. Orgillin siirryttyä muualle, odotetaan maaleja nyt Aleksei Kangaskolkalta ja zimbabwelaishyökkääjä Lucky Mkosanalta. GIF Sundsvallista hankittu Robbin Sellin pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa Veikkausliigassa. Odotukset harjoitusotteluissa edukseen esiintyneelle nopealle ja juonikkaalle laiturille ovat äärimmäisen kovat.

Altavastaajana lähes jokaiseen otteluun tällä kaudella lähtevä JJK luottaa tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja vastaiskuihin. KuPS:ssa talvikauden ajan harjoitellut Saku Leppänen oli JJK:n paras maalintekijä viime kaudella Ykkösessä, mutta pääseekö hän maalipaikoille liigassa? La Masian junioriakatemiassa jalkapallo-oppinsa saanut Gael Etock on JJK:n johtavia pelaajia. Joukkueesta löytyy myös runsaasti liigakokemusta Tommi Karin, Mikko Mannisen sekä Tomi Petrescun johdolla. Kapteenina toimiva Kari on työteliäs keskikenttäpelaaja, joka saa varmasti oman joukkueensa taistelemaan. Miten JJK:n keskikenttä pärjää IFK Mariehamnin vahvaa keskikenttää vastaan ja saadaanko kärkipelaajille pelattua riittävästi laadukkaita palloja?

Wiklöf Holding Arenan luonnonnurmi oli viime vuonna tähän aikaan vielä melkoinen ”perunapelto”, joten pallon liikuttaminen saattaa luoda molemmille joukkueille haasteita. JJK lähtee debyyttiotteluun varmasti äärimmäisen latautuneena ja sinnittelee mukana sitoutuneella puolustuspelaamisella. Kettupaidoille on kuitenkin luvassa todella haastava ilta, kun IFK Mariehamn vyöryttää hyökkäyksiään.

Poimimme Unibetin pelilistalta seuraavat kohteet ottelua varten:

  • IFK Mariehamn -1 @ 2,28
  • Yli 2,5 maalia @ 2,07

IFK Mariehamn – JJK tänään kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla

unibetAvaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit pääset katsomaan Unibet TV:stä muunmuassa La Ligaa, Serie A:ta, Skotlannin, Turkin, Ruotsin, Venäjän ja monen muun maan liigoja, sekä nuorten MM-otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!