Puoliaika.com otteluennakko: HJK – HIFK

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Tänään pelataan tämän kauden viimeinen Stadin Derby, kun suveneeristi sarjakärjessä oleva HJK kohtaa putoamistaistelussa olevan HIFK:n.

HJK on HJK. Siitä ei tarvitse juurikaan kertoa. HJK:n valmentaja, Mika Lehkosuo sanoi, että he toivovat HIFK:n säilymistä, mutta he saavat hakea tarvittavat pisteensä muilta joukkueilta, sillä HJK lähtee voittamaan tänään.

HJK:n avaus on todella kova ja ainoa pieni kyseenalainen pelipaikka on maalivahti, sillä suoran punaisen viime pelissä saaneen Thomas Dähnen korvaa Markus Uusitalo.

HIFK on puolestaan suurissa ongelmissa. Heidän peli on ollut ajoittan heikkoa ja kauden pistesaldo kertoo karua faktaa. Suoraa pysymiseen on 9 pisteen matka ja pelejä on jäljellä 8. Olisi koko Veikkausliigan tappio, jos helsinkiläiset putoaisivat Ykköseen ensi kaudeksi. Derbyt ovat nostaneet suomalaisen jalkapalloilun kiinnostusta huomattavasti. On surullista tämän päivän pelin jälkeen istua katsomossa ja miettiä, että oliko tämä viimeinen derby mitä pitkään aikaan tullaan näkemään.

HIFK lähtee peluuttamaan tänään kahta junnuaan, kun Tommi Jyry ja Tuukka Andberg saavat paikkansa avauksessa. HIFK:n valmentaja, Antti Muurinen sanoi, että perjantain JJK-ottelu on heidän kauden pääottelu. Se näkyy myös tämän päivän peluutuksessa.

On siis vaikea uskoa HIFK:n saavan ottelusta pisteitä, vaikka derbyt ovatkin olleet tuloksellisesti todella tasaisia. HIFK tulee raatamaan ja juoksemaan pallon perässä tänään lähes koko pelin. Siitä syystä poimimme seuraavat kohteet otteluun Nordicbetin listalta:

#LoveTheBet: Maalit + kortit yli 7,5 @1.90

Yli 2,5 maalia @1.65

Voit myös itse ehdottaa Nordicbetille #LoveTheBet -kohteita Twitterissä.

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

 

5 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here