Kooste: Lionel Messi kapelimestarina Barcelonan 3-0 voitossa – Katso ottelun maalit

Veikkausvihje

Barcelona oli pysäyttämätön Camp Noulla eilen, kun vastaan asettui Italian mestari Juventus.

Juventuksen peli kärsi selkeästi poissaoloista ja Bianconerien peli oli kuin varjo normaalista tasosta. Barcelona vyöryi hyökkäys toisensa jälkeen Gianluigi Buffonin maalille. Ensimmäistä maalia saatiin kuitenkin odotella aina ensimmäisen puoliajan loppuun, sillä vain hetki ennen taukovihellystä Lionel Messi laukoi pallon alakulmaan ja viimeisteli näin ensimmäisen maalinsa Buffonin taakse.

Toisella puoliajalla Barcelona oli kliinisempi paikoistaan. Ivan Rakitic sai pallon täydelliseen maalintekopaikkaan huonon purun jälkeen eikä erehtynyt. Kolmannesta maalista vastasti Messi omalla taidonnäytteellään.

Ottelussa nähtiin myös erikoinen tapahtuma, kun Messi hankki itsellensä täysin turhan varoituksen. Hän vaati tuomarilta korttia Juventuksen pelaajalle, mutta sai epäurheilijamaisesta käytöksestä itse kortin.

Messi on nyt tehnyt kolmessa viimeisessä pelissä yhteensä seitsemän maalia.

Katso Barcelona – Juventus -ottelun maalit videosta.