Puoliaika.com otteluennakko: HIFK – FC Inter

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapalloHIFK ja FC Inter kohtaavat lauantaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella Veikkausliigassa. Ottelu kuuluu myös vapaasti katsottavaan Nelosen futiskierrokseen.

HIFK:lla on alla kaksi tasapeliä, joista edellinen tuli tiistaina HJK:ta vastaan armottoman puolustustaistelun jälkeen. HIFK on hävinnyt vain kaksi ottelua kahdeksasta, mutta tasapelejä on kertynyt peräti viisi ja voittoja vain yksi. HIFK on tehnyt sarjassa vähiten maaleja (7) JJK:n kanssa, vaikka kärjestä löytyy kolme maalia tällä kaudella tehneen Sihvolan, kiikareilla yhä vetävän Mäkelän ja yhden maalin iskeneen Forssellin kaltaisia maaliruiskuja. Derbyssä IFK:lla oli oikeastaan yksi maalipaikka. Tänään IFK:n kärkiparina aloittavat Sihvola sekä Mäkelä.

FC Inter koki kauden kolmannen tappionsa hieman yllättäen PS Kemille, vaikka paikkoja oli jopa voittoon asti. Kemi käänsi matsin lopussa edukseen. Viisi maalia tehnyt Njazi Kuqi on ollut odotetun vahva ja mies rankaisee kovalla prosentilla vastustajan puolustajia varsinkin boksissa. Furuholm on heiluttanut verkkoa kolmesti, mutta aloittaa tänään vaihtopenkillä. Furuholmin paikan avauskokoonpanossa ottaa aikaisemmin HJK:ssa Veikkausliigaa pelannut Macoumba Kandji, jonka taidot tiedetään. Puolustuspelaamisessa Interillä on ollut HIFK:ta enemmän haasteita.

HIFK:lta ovat sivussa Jani Bäckman, Fredrik Lassas, Jukka Halme ja Pauli Kuusijärvi. Interiltä ovat sivussa varmuudella Kevin Mombilo ja itsensä torstain treeneissä kolhinut Guy Gnabouyou. Sen sijaan pari edellistä matsia sivussa ollut Julien Faubert palaa avauskokoonpanoon.

Edessä on tasainen ottelu, jossa maalipaikoilla tuskin juhlitaan. HIFK ei voittanut Interiä viime kaudella kertaakaan Veikkausliigassa, joten turkulaisryhmä on helsinkiläisille vaikea vastustaja. Vierasjoukkue Interin voittokerroin on kokeilemisen arvoinen.

Poimimme Unibetin pelilistalta seuraavat kohteet ja kokeilemme niitä päivän ottelussa:

  • FC Inter @ 2,60
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 2,00

unibet

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!