Manchester City vahvisti rivejään Monaco-tähdellä – Neljä pelaajaa sai lähtöpassit

manchester city_badge

Valioliigajätti Manchester City julkaisi kesän ensimmäisen hankintansa. Samalla myös neljä pelaajaa, joiden sopimuksia ei jatketa, saivat lähteä Etihadilta.

Monacossa satumaisen kauden pelannut portugalilaistähti Bernardo Silva siirtyy Manchester Cityyn. Silva, 22, vaihtaa maisemaa 49 miljoonan euron suuruisella summalla. Portugalilainen allekirjoitti viisivuotisen kontrahdin Pep Guardiolan luotsaaman Cityn kanssa.

– Fiilis on mahtava. Totta puhuakseni, olen nyt yhdessä maailman parhaista joukkueista. Tämä seura ja sen tarjoama mahdollisuus tuntuvat upealta. Jos sinulla on mahdollisuus liittyä Guardiolan valmennukseen, et vaan voi antaa kielteistä vastausta, Silva hekumoi seuran virallisilla kotisivuilla.

https://twitter.com/BernardoCSilva/status/868172309626056704

Neljä pelajaa sai lähtöpassit

Bernardo Silvan hankinnan ohella Manchester City ilmoitti neljän pelaajan siirtyvän muihin maisemiin. Maalivahti Willy Caballero, puolustajat Bacary Sagna ja Gaël Clichy sekä laituri Jesús Navas kaikki häippäsevät Etihadilta uusiin osoitteisiin ensi kaudeksi. Kaikkien sopimukset loppuvat, eikä Guardiola nää heille enää käyttöä.

Alakerran luottojuhtana vuosia vääntänyt Pablo Zabaletakin sai pari päivää sitten lähtöpassit seurasta. Zabaletan uusi osoite on kuitenkin jo selvillä miehen tehtyä 2-vuotisen sopimuksen West Hamin kanssa.

https://twitter.com/WestHamUtd/status/868164852979781632

Mitä tekevät Yaya Touré ja Joe Hart?

Cityn keskikentällä jo vuosia naruista vedellyt Yaya Touré on yksi pelaaja, jonka tulevaisuus on vielä epäselvä. Norsunluurannikkolainen on viimeisimpien tietojen mukaan halukas jäämään Cityyn vaikka se tarkoittaisi huomattavaa alennusta miehen nykyiseen 275 tuhannen euron viikkopalkkaan. Tourén sopimus on katkolla kesäkuun lopussa ja lehtitietojen mukaan Tourélle, 34, on jo tarjottu jatkosopimusta.

Viime kauden lainalla Torinossa pelannut Joe Hart tuskin jää Manchesteriin. Englantilaisvahti putosi vuosi sitten Guardiolan papereissa Cityn kolmosveskariksi ja siirtyi tutkimusmatkalle Italiaan. 30-vuotias maalivahti tuskin jää kuluttamaan penkkiä Etihadille tulevaksikaan kaudeksi. Valioliigaseuroista Liverpool on liitetty vahvimmin Hartin uudeksi osoitteeksi.

Edellinen artikkeliVideo: Vuoden 2017 hirveimmät viimeistely-yritykset – Näistä tilanteista olisi pitänyt tulla maali
Seuraava artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: HIFK – FC Inter