Puoliaika.com otteluennakko: Chelsea – Bayern Munchen

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Chelsea ja Bayern kohtaavat ICC:ssä kello 14.30 alkavassa ottelussa.

Chelsea ottaa mittaa hieman heikohkosti pelanneesta Bayern Munchenista. Munchen on pelannut kaksi ottelua turnauksessa ja on hävinnyt molemmat. Ensin Arsenalille rangaistuspotku-kilpailussa ja tämän jälkeen Milan voitti saksalaiset 4-0. Chelsea puolestaan voitti Arsenalin 3-0.

Molemmilla joukkueilla on todella hyvät kokoonpanot, mutta vaakakupin pitäisi kallistua tässä Bayernin puolelle. Tulokset tosin ovat olleet saksalaisilta todella pahaa alisuorittamista.

Chelsean peli Arsenalia vastaan oli Chelsean dominointia. Laukaukset maalia kohti Chelsea voitti peräti 11-2, kun taas Bayernin ottelu Arsenelia vastaan oli huomattavasti tasaisempi näiden tilastojen valossa. Bayern voitti tilastoissa 8-4.

Jokainen ottelu on silti omansa ja näissä turnauksissa ei pitäisi paljoa aikaisempiin otteluihin nojata, mutta on silti vaikea nähdä Bayernin voittavaj Chelseaa tänään.

Poimimme mielenkiintoiseen otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta. Nordicbetiltä näet ottelun livenä. Avaa tili ja tee talletus, niin näet ottelut suorana.

Chelsea @2.95

Yli 3,5 maalia @2.22

NordicbetSiirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!