HIFK:lle valtava menetys – luottopuolustajan kausi ohi

HIFK:n keskuspuolustaja Pauli Kuusijärven jalkapallokausi 2017 on ohi, seura tiedottaa verkkosivuillaan.

Kuusijärvi loukkasi polveaan 17.7. pelatussa kotiottelussa Kuopion Palloseuraa. Tarkemmat tutkimukset osoittivat, että Kuusijärven vamma vaatii leikkaushoitoa ja hänellä on edessään noin kuuden kuukauden kuntoutusjakso.

Kuusijärvi on yksi HIFK:n joukkueen merkittävimmistä henkisistä johtajista ja hän on johtajuutensa lisäksi erinomainen pelaaja sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan, joten menetys joukkueelle on merkittävä. Kuusijärvi ehti pelata tällä kaudella vain seitsemän ottelua Veikkausliigassa.

– Alkukauden vaikean loukkaantumisen jälkeen tuntuu turhauttavalta, että heti kun pääsi kunnon pelikuntoon niin joutuu jättämään pelikentät pidemmäksi aikaa. Ensimmäinen ajatukseni heti ”tuomion” kuultuani oli, että kun vaan saisi aloittaa kuntouttamisen. Tämä on elämäni ensimmäinen polvileikkaus, mutta uskon, että olen selvittänyt elämässäni tiukempiakin paikkoja, joten otetaan tämäkin haasteena, Kuusijärvi kertoo HIFK:n tiedotteessa.

Neljättä kauttaan tähtirinnoissa pelaavalla Kuusijärvellä on sopimus HIFK:n kanssa myös kaudesta 2018.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!