Puoliaika.com otteluennakko: Chelsea – Arsenal

Valioliiga otteluennakko

14:45, 19.9.

Stamford Bridge, Lontoo

 

Vaakalaudalla on Lontoon herruus on, kun Arsenal matkustaa Stamford Bridgelle

>>>NORDICBETIN KERTOIMET OTTELUUN<<<

Arsenal-manageri Arsene Wenger ja hänen tilastonsa Jose Mourinhon luotsaamaa Chelseaa vastaan on joutunut naurunalaiseksi jo vuosien ajan. Wengerillä on tilillään vain yksi voitto miesten neljäntoista viimeisen kohtaamisen ajalta. Silti merkittävää on se, että tämä voitto on juuri tältä kaudelta.

Chelsean takeltelu alkoi kunnolla elokuisesta Community Shield-ottelusta Arsenalia vastaan. Kaikki pitivät Bluesin yllättävää tappiota työtapaturmana, mutta kausi on tähän mennessä osoittanut Chelsea-kuunarin ajelehtivan ilman suuntaa.

Huolestuttavaa Chelsean tilanteessa on materiaalin puutteellisuus. Seura teki muutaman hankinnan siirtoikkunan aikana, mutta sinipaidat eivät vahvistaneet avauskokoonpanoaan millään lailla. Aina voi kiistellä onko voittavaa kaavaa järkevää rikkoa, mutta jokainen mestarijoukkue kaipaa hieman muutosten tuulia ja ravistelua.

Kotijoukkueen kirkkain tähti, Eden Hazard, on tällä hetkellä kriisissä. Satumaisen taitava belgialainen kärsii jonkinlaisesta ramppikuumeesta. Viimeisin epäonnistuminen tuli Hazardin tuhrittua rankkarin viikon Mestarien liigan ottelussa. Yleensä Hazard on pomminvarma rankkareiden laukoja. Chelsean koko kauden kannalta olisi ensisijaisen tärkeää saada laituri takaisin vireeseen ja hymynkare palaamaan miehen huulille. Hazard on joka tapauksessa harvinaislaatuinen otteluiden voittaja.

Arsenalilla on puolestaan takanaan kotivoitto Stokea vastaan, mutta mahalasku Zagrebissa. Wenger teki ison tukun vaihtoja avauskokoonpanoonsa verrattuna viikonlopun otteluun, mutta se ei riittänyt alkuunkaan motivoitunutta Dinamo Zagrebia vastaan. Kroatialaiset nappasivat Mestarien liigan avausottelusta täydet pisteet Tykkimiesten kustannuksella.

Viime viikonloppuna Evertonin hampaisiin murskautunut Chelsea on jälleen pakkovoiton edessä. Sarjaa johtava Manchester City on jo yhdentoista pisteen karkumatkalla ja todennäköisesti poimii täydet sarjapisteet kotiottelustaan West Hamia vastaan.

Jose Mourinhon kattilassa paineet alkavat nousta eeppisiin lukemiin. Pelilliset ongelmat ja ristiriidat seuran lääkintähenkilöstön kanssa ovat tuottaneet portugalilaiselle entistä enemmän harmaita hiuksia. Englannin jalkapalloliitto saatta langettaa Mourinholle jopa viiden ottelun toimitsijakiellon mikäli hänet todetaan syyllistyneen Chelsean naislääkärin loukkaamiseen painokelvottomalla kielenkäytöllä.

Vierailevalla Gunnersilla on mahtava tilaisuus pyyhkiä keskiviikon murheet pois mielistään hakemalla jättimäinen päänahka Stamford Bridgeltä. Pelillisesti Arsenal on selkeästi kotijoukkuetta edellä tällä hetkellä, mutta on vaikeaa ennakoida miten Chelsean kotivoitto Maccabista vaikuttaa isäntien vireeseen Valioliigassa. Mourinhon maine on myös pelissä, sillä mies ei ole ikinä hävinnyt kahta peräkkäistä sarjaottelua kotona.

Arsenalilla keskiviikon maalintekijä Theo Walcott on kuuma nimi. Huippunopea Walcott on iskenyt 11 maalia yhtä monessa viimeisessä Valioliigastartissaan.

Puoliaika.comin toimitus uskoo Chelsean skarppaavan tässä ottelussa, mutta nähtäväksi mihin se riittää Arsenalia vastaan. Ottelun lopputulos on todella vaikeasti ennakoitavissa, sillä ennemmin tai myöhemmin Chelsea saa pelin uomiinsa ja alkaa takoa tulosta.

Poimimme muutaman mielenkiintoisen kohteen NordicBetin listalta:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.60
  • Francis Coquelin keltainen kortti @2.60
  • Ottelussa nähdään rankkari @3.70
  • Theo Walcott yli 1.5 maalia @13.50

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here