Puoliaika.com ennakko: Newcastle – Watford

Valioliiga otteluennakko

Avausvoittoaan metsästävä Newcastle isännöi Watfordia St. James Parkilla. Tämä vähämaalinen ottelu ei todennäköisesti ole se kierroksen kiimaisin ottelu, mutta kertoimien valossa tarjoaa erittäin paljon.

>> NORDICBETIN KERTOIMET OTTELUUN<<

Newcastle on onnistunut tekemään vain kaksi maalia tällä kaudella ja nekin tuli kauden avauspelissä Southamptonia vastaan joka päättyi 2-2. Omissa on sitten soinutkin seitsemän kertaa. Watfordkaan ei ole maaleilla mässäillyt, sillä sarjanousija on osunut vain kolmesti tällä kaudella, mutta omissa on soinut vain neljä kertaa. Näistä neljästä City ja Everton ovat tehneet kaksi maalia kumpainenkin.

On helppo sanoa, että Watford pelaa erittäin tasaisia pelejä ja puolustus toimii. Tämä on paha uutinen Newcastlen hyökkäykselle, sillä se ei ole mitenkään erikoinen.  Ayoze Perez harakoiden kärjessä on hyvä pelaaja, mutta kun keskikentältä ei tule tukea, niin ei tämäkään espanjalainen hyökkääjä saa itsestään kaikkea irti.

Newcastlelta puuttuu liuta pelaajia pelikieltojen ja loukkaantumisten takia. Watfordilta puuttuu vähemmän pelaajia, mutta yksi tärkein linkki on pelikiellossa Valon Behramin otettua itselleen pelikieltoa. Tässä todennäköiset poissaolot:

NEWCASTLE                                      WATFORD

Näyttökuva 2015-9-19 kello 12.25.35 Näyttökuva 2015-9-19 kello 12.26.29

Toimitus itse aikoo seurata vasemmalla silmällä tätä tulevaa urheilujuhlan täytteistä futismatsia ja iskee Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Puoliaikatulos X @2.05

Alle 2,5 maalia @1.70

Pieni mahdollisuus, että Watford voittaa @3.00

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here