Puoliaika.com otteluennakko: Chelsea – Arsenal

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Otteluennakko

Viikon isoin Valioliiga-ottelu pelataan tänään jo 14:30 kun Chelsea isännöi Arsenalia.

Ykkösenä oleva Chelsea joutuu tänään kovaan testiin, kun kolmantena oleva Arsenal janoaa pisteitä Stamford Bridgeltä. Kotijoukkue on ollut erinomainen kotonaan, sillä he ovat 11 ottelusta voittaneet 10 ja hävinneet vain yhden. Näissä 11 ottelussa he ovat tehneet 30 maalia ja päästäneet vain kuusi. Arsenalin vierasottelut ovat puolestaan menneet hieman heikommin. 11 ottelusta he ovat voittaneet vain kuusi, hävinneet kaksi ja kolmesti ottelut ovat päättyneet tasan. Maaliero viidessä viimeisessä vierasottelussa heillä on 14-8.

Chelsean maalitykin Diego Costan ympärillä velloneet huhut voidaan laittaa sivuun. Mies ei ole näillä näkymin lähdössä Kiinaan ja hän nähtänee tänään pelikentällä. Chelsea pääsee taas otteluun ilman loukkaantumishuolia.

Arsenal sai huonoja uutisia, kun Aaron Ramsey loukkaantui taas. Hän loukkasi pohkeensa tappiollisessa Watford-ottelussa. Granit Xhaka kärsii vielä pelikieltoaan.

On hieman epätodennäköistä, että Arsenal tästä pisteitä saisi, joten hyppäämme täysin Chelsean kelkkaan. Poimimme Betssonin listalta seuraavat kohteet:

Chelsea @2.02

Yli 2,5 maalia @1.90

Chelsea yli 1,5 maalia @1.93