Puoliaika.com otteluennakko: Celtic – Barcelona

mestarien liiga

Champions League otteluennakko, jalkapallo, futis, fudis, puoliaika.com, Mestarien Liiga

Celticillä on edessään pakkovoiton paikka, mikäli skotlantilaiset haluavat säilyttää mahdollisuutensa Mestarien liigan jatkopaikkaan elossa. Vastaan asettuu kenties vaikein mahdollinen vastus, kun Celtic isännöi kotistadionillaan FC Barcelonaa.

C-lohkoa neljän kierroksen jälkeen johtava Barcelona matkustaa Skotlantiin voitto mielessään. Mikäli katalaanit nappaavat tänään täydet sarjapisteet, on se varmasti ensi vuoden puolella alkavissa Mestarien liigan jatkopeleissä.

Celtic puolestaan on ennen illan ottelua lohkon hännillä. Neljän kierroksen jälkeen sillä on kasassa vaivaiset 2 pistettä, eikä glasgowlaisten jatkomahdollisuudet näytä kovin todennäköisiltä. Silti Celtic säilyttää hiuksenhienon mahdollisuuden, mikäli tänään kaikki kolme pistettä jäävät Parkheadille.

Syyskuussa Barcelona rökitti kotonaan skotteja vastaan 7-0 murskaluvut. Tämä tulos herätti Celticin, sillä sen jälkeen raitapaidat ovat hävinneet vain kerran 13 viimeisen ottelun aikana. Celticin ja Barcelonan ottelut ovat olleet vuosien varrella erittäin tapahtumarikkaita vääntöjä, eikä tämän illan matsikaan tule tekemään poikkeusta.

Celticillä on omat vahvuutensa ja parhaimmillaan se pystyy lyömään jopa Barcelonan tasoisen joukkueen – kuten vuosien saatossa ollaan nähty. Silti kaikki merkit viittaavat vierasvoittoon.

Puoliaika.comin toimitus poimi Coolbetin listalta muutaman kohteen, joita lähdemme kokeilemaan.

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin ja Barcelona voittaa @2.65
  • Tulos ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-2 @15.00
  • Scott Brown keltainen kortti @2.75

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here