Puoliaika.com otteluennakko: Arsenal – PSG

mestarien liiga

Champions League otteluennakko, jalkapallo, futis, fudis, puoliaika.com, Mestarien Liiga

Varmsti jatkossa olevat Arsenal ja PSG ottavat tänään mittaa toisistaan, kun illan ottelussa panoksena on tiukempi ote lohkon kärkipaikasta.

Molemmat joukkueet lähtevät tähän hieman vajaakuntoisina, sillä loukkaantumislista on valitettavan pitkä kummallakin osapuolella. Arsenalilta puuttuu todennäköisesti illan ottelusta Per Mertesacker, Danny Welbeck, Lucas Perez, Chuba Akpom, Mathieu Debuchy sekä Hector Bellerin. Theo Walcottin ja Aaron Ramseyn kunnot ovat hieman kysymysmerkkejä ja heidän peluutus selvinnee myöhemmin. Vierailijoilta puuttuu varmuudella Adrien Rabiot, sekä Serge Aurier, kuka ei rikossyytteiden johdosta saanut Englannin virkailijoilta viisumia. Angel Di Marian, Alphonse Areolan, Layvin Kurzawan ja Javier Pastoren pelikunto on vielä mysteeri. Di Maria tuskin aloittaa, mutta hänet tullaan silti todennäköisesti näkemään tänään kentällä.

Molemmat on todella kovassa vireessä, sillä Tykkimiehet ovat viimeksi hävinneet 14.8 ja PSG koki 2-0 tappion Tolouselle 23.9. On mielenkiintoista nähdä, että katkeeko jomman kumman tappioton putki tänään.

Arsenal oli tosin viime viikonloppuna Manchester Unitedia vastaan todella kovassa pinteessä, mutta onnistui taistelemaan silti tasapelin. PSG puolestaan teki tarvittavat Nantesia vastaan ja voitti ottelun 2-0.

On vaikeaa asettaa jompaa kumpaa joukkuetta näistä toisen edelle, sillä niin tasaväkisistä lähtökohdista otteluun lähdetään. Sen takia toimitus uskookin tasapeliin kaksikon kohtaamisessa ja poimii Coolbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Tasapeli @3.25

Molemmat tekee maalin @1.62

Puoliaika/lopputulos X/X @5.50

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here