Puoliaika.com otteluennakko: Barcelona – Celtic

coolbet_image

Barcelona avaa tänään harjoitusottelu-kautensa, kun he kohtaavat International Champions Cupissa Celticin.

Barcan tähtien on aika pyyhkiä pölyt pelipaidoistaan, sillä he pelasivat viimeksi ottelun toukokuun lopussa Sevillaa vastaan. Celtic on puolestaan tahkonut ystävyys- ja Mestarien liigan otteluita jo koko heinäkuun ajan. Tosin Celticin tulokset eivät ole kovin positiivisia. He hävisivät Gibraltarista kotoisin olevalle Lincolnille ensimmäisen osaottelun 1-0, mutta ottivat kotonaan 3-1 voiton. Nyt Celtic hävisi FC Astanalle ensimmäisen osaottelun 2-1, joten heillä on varmasti prioriteetit muualla kuin ystävyysottelussa Barcelonaa vastaan.

Monien uutisten mukaan tänään nähdään Barcan tähtipelaajat kentällä, mutta enemmän minuutteja tulee keräämään ns kakkosrivin miehet, sillä nämä ovat olleet yleensä niitä näytönpaikkoja heille.

Vaikka Barcelona ei pelaakkaan parhaalla kokoonpanollaan täyttä 90-minuuttista, on heidän rivinsä silti vahvempi kuin keskiviikkona Mestarien liigan jatkopaikasta pelaavalla Celticillä. Celticin puolustus tulee varmasti olemaan kiireinen, kun nuoret hyökkääjät, Munir El-Haddadi johdolla haluavat tehdä vaikutuksen Barca-luotsi Luis Enriqueen.

Toimitus laittaa lapulleen seuraavat kohteet Coolbetin listasta:

Barcelona-1 @1.72

Barcelona-2 @2.80

Kotijoukkueen maalit yli 2,5 @1.99

Edellinen artikkeliAdriano vaihtoi Barcelonan Beşiktaşiin
Seuraava artikkeliViihdeveikkauksen hullu maailma

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän