Puoliaika.com otteluennakko: Atletico Madrid – Bayern Munchen

mestarien liiga

Champions League otteluennakko, jalkapallo, futis, fudis, puoliaika.com, Mestarien Liiga

Atletico Madrid saa tänään vastaansa hurjassa voittoputkessa olevan Bayern Munchenin Estadio Vicente Calderonilla.

Vaikka Bayern Munchen on materiaaliltaan ylivertainen Cholo Simeonen miehistöön verrattuna, on tiedossa silti tasainen ottelu ja mitä vain voi tapahtua. Bayern saa otteluun mukaan sairastuvalta Jerome Boatengin ja Arjen Robbenin, joten Carlo Ancelottin miehistö on erittäin iskukykyinen. Mats Hummelsin pelikunto on vielä auki.

Bayernin hyökkäys on todella vaarallinen, mutta niin on ollut kotistadionillaan Atleticon puolustuskin. 17 ottelussa vain 4 päästettyä maalia kertoo sen, että Simeonen joukot puolustavat kurinalaisesti läpi koko ottelun. Myös Bayernin puolustus, sekä hyökkäys on ollut rautaa, sillä viimeisessä 10 ottelussa saksalaiset ovat päästäneet vain kolme ja tehneet 31 maalia.

Luvassa on siis todella mielenkiintoinen ottelu, jonka Bayern tulee todennäköisesti voittamaan. Tämä kaksikko on lohkonsa selvimmät jatkoonmenijät ja nyt on kysymys enää siitä, että kumpi tämän lohkon voittaa. Viime kaudella Atletico voitti kotonaan 1-0 ja Bayern seuraavan ottelun 2-1. Atletico eteni seuraavaan vaiheeseen vierasmaalisäännön turvin.

Toimitus laittaa seuraavat kohteet otteluun Coolbetin listalta:

Bayernin tasan maalin voitto: @4.20

Puoliaika/Lopputlos X/2 @6.25

Vierasjoukkuuen nollapeli @2.70

 

Laita myös Facebookissa tämän postauksen loppuun oma arviosi ottelun lopputuloksesta ja avausmaalin tekoajasta ja voit voittaa Coolbetille 50€ pelirahaa. (Esimerkkivastaus 0-1 & 21min) Kierrätys on 1x. Palkinnon lunastukseen tarvitaan Coolbetin tili.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here