Puoliaika.com otteluennakko: Aston Villa – Watford

Valioliiga otteluennakko

28/11/15 – 17:00

Villa Park, Birmingham

 

Liigajumbo Aston Villa isännöi sarjanousija Watfordia

Kun kautta on pelattu 13 ottelua, on Aston Villa ajautunut kriisiin. Birminghamilainen takavuosien menestyjäseura kyntää sarjan viimeisenä vain viidellä pisteellä. Seurajohto vaihtoi jo manageriakin, mutta ongelmat vain jatkuvat.

Watford on puolestaan pärjännyt mukavasti paluukaudellaan. Seura on sarjassa turvallisesti sijalla 13. Mikä parasta, Quique Sanchez Floresin miehistö pelaa fiksua futista ja hyvää puolustuspeliä. Watfordin pelaajamateriaali ei ole päätähuimaava, mutta se on järkevästi rakennettu kokonaisuus.

Viime viikolla Villa koki odotetusti murskatappion Evertonin vieraana. Uuden valmentajan, Remi Garden, aikakausi seuran peräsimessä alkoi positiivisissa merkeissä, mutta vain näennäisesti. Garde luotsasi Villan 0-0 kotitasuriin Manchester Cityä vastaan. City pelasi ottelussa puolivaloilla ja hassasi tuhannen taalan paikkoja ylimielisyytensä takia. Romahdus tuli jo seuraavalla kierroksella.

Watford puolestaan koki kirvelevän kotitappion Manchester Unitedia vastaan viime viikolla. Hornets tasoitti ottelun aivan viime minuuteilla 1-1 lukemiin, mutta maalintekijä Troy Deeney teki heti perään oman maalin jolla United nappasi 2-1 voiton.

Watfordin pelaaminen on silti uomissaan, eikä sen tarvitse olla ManU-ottelun esityksensä puolesta huolissaan.

Aston Villalla on puolestaan pielessä lähes kaikki pelilliset asiat. Puolustus on heikko ja se vuotaa viikosta toiseen. Pelaajat tekevät paljon henkilökohtaisia perusvirheitä. Villa ei pysty edes ostaa maaleja tällä hetkellä.

Näiden seikkojen lisäksi seuran suurin timantti ja tulevaisuuden toivo, Jack Grealish, on pudotettu ykkösjoukkueesta. Nuorukainen päätti vetäistä parin päivän viihdeputken joukkueen juuri kärsimän 0-4 tappion jälkeen ja ryyppäjäiset eivät miellyttäneet manageri Remi Gardea.

Aston Villalle tämä ottelu on pakkovoiton paikka. Fanit vaativat voittoa, koska vastassa on sarjanousija ja sarjapaikan säilyttämisen kanssa alkaa olla jo kiire. Watford voi hyvin lähteä pelaamaan omaa tiivistä puolustuspeliään ja hakea ratkaisuja vastaiskuilla. Tasapeli on hyvä lähtökohta kaikille pelaajille, mutta Puoliajan toimitus liputtaa myös vierasvoiton puolesta.

Poimimme muutaman kohteen NordicBetin listalta:

  • Watford @2.80
  • Maalien lukumäärä: alle 2.5 @1.60
  • Puoliaika jolla eniten maaleja: 2. jakso @2.15

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here