Puoliaika.com ennakko: Bournemouth – Everton

Valioliiga otteluennakko

Omalle tasolleen viime peleissä noussut Everton kohtaa sarjataulukon toiseksi viimeisen joukkueen vieraissa, kun Bournemouth yrittää epätoivoisesti kasata pisteitä, jotta pysyisi ensi kaudella mukana Valioliigassa.

Everton on pelannut kolme viimeistä peliään erinomaisesti. Maalisuhde 12-3 kertoo, että jokin on joukkueessa klikannut. Peli näyttää kulkevan erittäin vaivattomasti ja The Toffees kolisuttelee Eurooppaan oikeuttavia sijoituksia.

Bournemouth on voittanut viimeksi 19.9 Sunderlandin. Tämän jälkeen he ovat keränneet Valioliigassa vain kaksi tasapeliä ja loput he ovat hävinneet. Päästettyjä maaleja heillä on Valioliigan eniten (27), joten on helppo päätellä ettei puolustus toimi.

Molemmilla joukkueilla on poissaoloja, tosin Evertonilla on samat poissaolot kuin viime peleissä ja se ei ole pisteiden hankkimista haitannut. Bournemouthilta Artur Boruc, Lee Tomlin, Christian Atsu ja Marc Pugh ovat poissa isänniltä, mutta todennäköisesti joukkue pääsee samalla kokoonpanolla liikenteeseen kuin 2-2 tasapelissä Swansean kanssa.

Everton on näistä kahdesta joukkueesta selkeästi parempi ja hyvän formin johdosta on toimituksen vain yksinkertaisesti pakko tarttua Evertonin voittoon.

Odotamme tästä Evertonin ryöpytystä ja laitamme Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet:

Everton @2.65

Everton-1 @5.25

Yli 4,5 keltaista korttia @2.20

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here