Puoliaika.com otteluennakko: AS Roma – Real Madrid

Otteluennakko: Mestarien Liiga

AS Roma isännöi kovassa vireessä olevaa Real Madridia Stadio Olimpicolla illan isoimmassa Mestarien liigan ottelussa.

Zinedine Zidane aloittaa Mestarien liigan urakkansa valmentajana. Kun Zizou otti Real Madridin valmentajan pestin, muuttui Los Blancosien peli hieman hyökkäävämmäksi ja pelaajat ovat antaneet tästä paljon kiitosta. Viimeiseen viiteen otteluun Real on tehnyt 16 maalia.

AS Roma vaihtoi myös tovi sitten valmentajaa, kun Rudi Garcian tulokset eivät seurajohtoa mielyttäneet. Tilalle hommattiin Luciano Spalletti ja peli on lähtenyt taas hiukan parempaan suuntaan. Tosin tänään Romalla taitaa olla liian kova joukkue vastassa voitettavaksi.

Romalta puuttuu Ezequiel Ponce, sekä Vasilis Torosidis. Kysymysmerkkeinä ovat Mohamed Salah, Kostas Manolas, Daniele De Rossi, sekä Francesco Totti. Real Madridilta puolestaan puuttuu Pepe, Marcelo, sekä Gareth Bale. James Rodriguezin kunto selvinnee myöhemmin.

Real Madrid on tällä hetkellä sen verran ylivoimainen, että on vaikea nähdä Roman pärjäävän tänään, vaikkakin Roma pelasi Barcelonan kanssa tasan lohkovaiheessa. Real Madridin tulivoima tulee tänään olemaan roomalaisille liikaa ja espanjalaiset ottavat tuntuvan otteen jatkopaikasta.

Toimitus innoissaan odottaa illan ottelua ja poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Real Madrid @1.80

Real Madrid -1 @3.10

Yli 2.5 maalia @1.65

Yli 4,5 korttia @2.00

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here