Puoliaika.com otteluennakko: Arsenal – West Ham

Valioliiga otteluennakko

 

Kauden valmistavissa otteluissa loistanut Arsenal aloittaa Valioliigaurakkansa kotona West Hamia vastaan

Arsenalilla on ollut monena kautena kasassa joukkue, joka pelaa hyvin niin kauan kuin aurinkoiset säät jatkuvat. Loka-marraskuun vaihteesta maalis-huhtikuuhun asti he ovat kuitenkin pudottaneet liikaa pisteitä taistellakseen mestaruudesta tosissaan. Tällä kaudella Gunnersilla alkaa olla varteenotettava porukka, jonka kohdalla tekosyitä ei voi enää esittää.

Petr Cechin hankinta paikalliskilpailija Chelseasta oli erinomainen täsmäisku, koska juuri maalivahtiosastolta on puuttunut selkeä johtohahmo Jens Lehmannin jälkeen. Muita hankintoja Arsenal ei oikeastaan ole tehnytkään. Cechin otteet ensimmäisessä virallisessa ottelussaan, Community Shieldissä, juuri Chelseaa vastaan olivat erinomaisia. Nähtäväksi jää onko Cech se viimeinen palapelin osa, jonka avulla punavalkopaidat ovat valmiita nostelemaan Valioliigapystiä kauden päätteeksi.

Vierailija West Ham jatkaa taivaltaan uuden managerin johdolla. Seura pestasi 46-vuotiaan ex-Kroatian maajoukkuepuolustajan, Slaven Bilicin, uudeksi päävalmentajakseen. Bilic on intohimoinen futismies ja tuo varmasti uutta väriä koko Valioliigalle. Uusia pelaajia seuraan saapui useita. Tärkeimmät värväykset ovat Italian maajoukkueen Angelo Ogbonna Juventuksesta, jota pidettiin vielä muutamia vuosia sitten kenties Euroopan lupaavimpana topparina.

Ehdoton ykköshankinta on kuitenkin Dimitri Payet. Ranskan maajoukkuelaituri on todellinen taitoniekka, jolla on ilmiömäinen kyky pedata joukkuetovereilleen maalintekopaikkoja. Payetista odotetaan uutta Hammers-fanien suosikkipelaajaa.

West Hamilla on kasassaan mukava rinki pelaajia, eikä todennäköisesti keskikastin sijoitus tällä kaudella oleva kovin kaukana totuudesta. West Hamin faneille on erittäin tärkeää joukkueen pelityyli, jonka tulee vaalia seuran pitkiä perinteitä taitofutiksen ja syöttelyyn perustuvan pelitavan harjoittamisessa.

Silti West Hamin urakka alkaa lähes pahimmalla mahdollisella testillä, koska Arsenal on saamassa hurjaa virettä päälle. Puoliaika.comin toimitus ennakoi runsasmaalista ottelua, joka ilman suurempia ihmeitä pitäisi päättyä kotijoukkueen juhliin. Valitsimme pari pelikohdetta NordicBetin listalta:

* Arsenalin voitto kahdella tai useammalla maalilla @1.66

* Santi Cazorlan maali @4.00

* Ottelussa tulee rankkari @3.30

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here