Puoliaika.com otteluennakko: Arsenal – Hull

otteluennakko-the-emirate-fa-cup-jalkapallo-puoliaika.com

Arsenal isännöi Hullia FA Cupin ottelussa kello 14:45 alkavassa ottelussa Emirates Stadiumilla.

Arsenal pelaa tiistaina tärkeän ottelun Barcelonaa vastaan ja joutunee varmasti lepuuttamaan ykkösmiehiään Hullia vastaan. Esimerkiksi Petr Cech antaa tilaa David Ospinalle ja uusi signaus, Mohamed Elneny on tyrkyllä avaukseen. Hullilta Chuba Akpom ja Isaac Hayden eivät saa pelata ottelussa, sillä he ovat Hullissa lainalla Arsenalista, mutta ManU-laina Nick Powell tekee debyyttinsä.

Tämä ottelu on molemmille pienoinen rasite. Arsenalilla on Mestarien liigaa ja Hull himoitsee nousua takaisin Valioliigaan, joten kumpikaan joukkue ei tähän otteluun lähde aivan täysillä mukaan.

Arsenalin miehistö on huomattavasti laajempi kuin Hullin, joten Arsene Wengerin nuoret hankinnat tulevat saamaan todennäköisesti peliaikaa tässä ottelussa.

Toimitus uskoo, että Arsenal tämän hoitaa ja vähemmälle peliajalle jääneet pelaajat käyttävät saumansa näyttää taitonsa. Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Arsenal @1.50

Arsenal-1 @2.55

Yli 2,5 maalia @1.95

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here