Paul Pogban kommentit enteilevät siirtoa Manchester Cityyn: ”Hän on jalkapalloilun ikoni”

Video: Pirlon ja Pogban huikeat maalit takasivat voiton Juventukselle

Italian Serie A:ssa pelaavan Juventuksen ranskalainen keskikenttäpelaaja Paul Pogba on haluttua tavaraa siirtomarkkinoilla. Pogban nimi on ehditty jo aikaisemmin yhdistää Real Madridiin, FC Barcelonaan, Paris Saint Germainiin sekä Arsenaliin.

Tuoreet kommentit brittimedia Sky Sportsille käynnistivätkin välittömästi siirtohuhun, jossa Pogbaa viedään nyt ”jo varmuudella” Valioliigaan – ei niinkään Arsenaliin, vaan Manchester Cityyn. Bayern Muncheniä luotsaava Pep Guardiola siirtyy ensi kaudeksi Manchester Cityn päävalmentajaksi.

– Ihmiset kunnioittavat häntä (Guardiolaa) ja hän on jalkapalloilun ikoni. Hän haluaa ja pystyy kehittämään jokaista pelaajaa joukkueessaan. Olen nyt Juventuksen pelaaja, mutta totta kai tuollaisen valmentajan alaisuudessa haluaisi pelata. Hän tekee pelaajistaan parempia, Pogba kertoi Sky Sportsin verkkosivuilla.

Pogban agenttina häärää mielenkiintoinen persoona nimeltä Mino Raiola. Hän toimii myös muun muassa Zlatanin ”asioidenhoitajana”. Raiola kertoi medialle joulukuussa 2015, ettei 100 miljoonaa euroa välttämättä riitä saamaan 22-vuotiasta Pogbaa pois Juventuksesta.

Pogba, Guadiola ja Manchester City kuulostaisi erittäin mielenkiintoiselta yhdistelmältä. Tässä Pogban tarjoilemia parhaita paloja!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here