Puoliaika.com otteluennakko: AC Milan – Juventus

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Tänään Milanossa pelataan yksi Italian jalkapalloilun suurimpia otteluita, kun Juventus asettuu I Rossonerin vieraaksi San Sirolle. Ottelu starttaa 21:45 ja se on katsottavissa Viasatin kanavilta.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun erinomaisista formeista. Juvenut on voittanut viimeisestä viidestä ottelusta kaikki ja AC Milan on voittanut neljä, sekä pelannut kerran tasan. Joukkueet löytyvätkin kuntopuntarin kärkisijoilta. Vierailla on aivan järkyttävän kova putki päällä, sillä viimeisestä 36 Serie A -ottelusta, he ovat voittaneet 33.

Molemmilla joukkueilla on muutama paha poissaolo. Isänniltä puuttuu muunmuassa Luca Antonelli, sekä Riccardo Montolivo. Juventukselta puolestaan puuttuu alakerrasta Giorgio Chiellini, sekä Daniele Rugani ja hyökkäyksestä aina vaarallinen Mario Mandzukic. Juventus silti lähtenee pelaamaan hyökkäävämpää jalkapalloa ja hakee pallonhallintaa itselleen.

Tämän päivän ottelu on todella mielenkiintoinen, sillä voitolla AC Milan helpottaisi tilannetta heille, sekä AC Milanille. Mikäli Juventus tämän voittaisi, niin olisi heidän ero toisella sijalla tasapisteissä olevaan Milaniin ja Romaan jo kahdeksan pistettä.

Toimitus innolla odottaa Italian jalkapallon tämän hetken kuuminta ottelua ja laittaa samalla seuraavat kohteet Coolbetin listalta sisäään:

Juventus @1.85

Yli 2,5 maalia @2.07

Molemmat tekee maalin ja Juventus voittaa @4.00

Laitetaan tähän myös kilpailu käyntiin.

Arvaa ottelun lopputulos, sekä ensimmäisen maalin syntyaika Facebookissa tämän postauksen alle, niin voit voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille.

Mikäli kukaan ei osu, niin palkinto siirtyy seuraavaan kilpailuun.

Sinun täytyy olla yli 18-vuotias, jotta voit osallistua kilpailuun. Kilpailun mahdollinen voittaja ilmoittaa meille sähköpostin, jolla Coolbetin tili on avattu ja se laitetaan hänen tililleen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here