Puoliaika.com ennakko: Veikkausliigakierros

veikkausliiga-ff-jaro-ktp-ifk-mariehamn-sjk-kups-fc-lahti-rops-fc-inter-vps-hifk-jalkapallo-puoliaika.com

 

Veikkausliigassa pelataan tänään viisi ottelua. Mielenkiintoisimmat ottelut käydään sarjataulukon alapäässä, sillä VPS kohtaa HIFK:n ja KTP kohtaa Jaron. Nämä ottelut ovat kuuden pisteen otteluita ja ovat erittäin tärkeitä putoamistaistelun kannalta.

 

FF Jaro – KTP

Jaro on vaikean paikan edessä, sillä heiltä puuttuu runsaasti avainpelaajia, eikä HJK:lta tullut 4-0 tappio buustaa kauhesti lisää itseluottamusta. KTP sen sijaan sai maalihanat auki voittaessaan kotonaan KuPS:n 3-1.

KTP:n terveystilanne on hyvä, sillä vain Samuli Kaivonurmi on varmuudella pois. Kaksi pelaajaa on vahvistamassa reservejä. Jarolta taas puuttuu liuta pelaajia loukkaantumisten ja pelikieltojen takia.

KTP voitti kaksikon viime kohtaamisen 2-0 ja uskommekin, että tämä tulee toistumaan.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

KTP @3.80

KTP +1 @1.83

 

MIFK – SJK

Kärkipäässä taistellaan kolmossijasta, kun SJK lähtee haastamaan IFK:n Maarianhaminaan.  Viimeksi ottelu päättyi saarella SJK:n murskavoittoon 3-0.

SJK on kokenut viimeaikoina pahoja tappioita sillä se on viimeisestä viidestä ottelusta hävinnyt kolme (HJKx2, RoPS). Tosin pisteitä on kertynyt yksi enemmän kuin vastustajalla. Nyt IFK:n kotitaika on murentunut, sillä se on hävinnyt jo kahdesti putkeen ja emme nää mitään syytä miksi tämä putki ei jatkuisi tänään. Vaikka IFK pelasi Lahden kanssa tasan vajaamiehityksellä, ei se silti ollut mikään juhlimisen paikka, sillä ottelu oli todella heikohkoa saarelaisilta.

Poissaoloja molemmilla on, mutta ei mitään sellaista joka dramaattisesti keikuttaisi vaakakuppia.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

SJK @2.40

Yli 2,5 maalia @2.25

 

KuPS – FC Lahti

Kaksi ehkä liigan tämän hetken pahinta alisuorittajaa kohtaavat Kuopiossa, kun Lahti matkaa KuPS:n vieraaksi. Lahti on tehnyt viimeisessä viidessä ottelussa vain kaksi maalia ja nekin HIFK:ta vastaan. KuPS on taas puolestaan voittanut viimeisestä kymmenestä ottelusta vain kaksi.

Ottelusta tulee todella tasainen ja maaliköyhä taistelu varsinkaan kun kummallakaan joukkueella ei ole suuria murheita loukkaantumisten kanssa.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Tasapeli @3.10 

Tasapeli ja alle 2,5 maalia @4.85

 

RoPS – FC Inter

RoPS on todella kovassa iskussa tällä hetkellä, sillä seura on voittanut kymmenestä viimeisestä ottelusta kahdeksan. Tämä kertoo, että alkukauden pienen kompastelun jälkeen Juha Malinen on saanut pelaajat tekemään taikoja kentällä.

Aleksandr Kokko on noussut yhdeksi rovaniemeläisten sankariksi, sillä mies on paukuttanut jo kaksi hattutemppua tällä kaudella ja on maalipörssin ykkösenä yhdessä Juho Mäkelän kanssa.

Vaikka RoPS on saanut Interiltä käkättimeen 4-0 ja 7-3, niin Inter on silti altavastaajan asemassa tänään. Molemmilla on paljon poissaoloja, mutta Interiltä puuttuu hyökkäysvoimaa, sillä Vahid Hambo ja Guy Gnabouyou ovat poissa.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

RoPS @1.90

Yli 2,5 maalia @1.81

 

VPS – HIFK

Vaasassa kajahtaa kun HIFK lähtee katkaisemaan voitottomien otteluiden putkea. Vieraat joutuvat pelaamaan ilman Tuomas Mustosta, Pekka Sihvolaa, Jukka Halmetta, Ville Tauloa ja Tommi Vesalaa. HIFK:n kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen tehnyt Kastriot Kastrati on mukana HIFK:n kokoonpanossa tänään.

Ei isännätkään pääse mitenkään erikoisen vahvalla joukkueella otteluun sillä heiltä puuttuu Charles Bantanga, Mikko Viitikko, Jerry Voutilainen, Thomas Kula ja Cliffton Miheso. Puolustaja Teemu Honkaniemi loukkaantui SJK:ta vastaan ja on todennäköisesti pari viikkoa sivussa.

Jännä on nähdä saako HIFK kauden toisen vierasvoiton VPS:n kustannuksella. Aikaisemmin kun seurat kohtasivat, niin HIFK vei pidemmän korren 2-1 lukemin. Tosin sillon VPS:n Juho Mäkelä ei ollut niin kovassa iskussa kuin nykyään on.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

 

HIFK +1 @1.80

Yli 2,5 maalia @2.15

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here