HIFK pelaajasopimukseen Kastriot Kastratin kanssa

Kastriot Kastrati on HIFK:n uusin pelaajahankinta. Kuva: www.hifkfotboll.fi
Kastriot Kastrati on HIFK:n uusin pelaajahankinta. Kuva: www.hifkfotboll.fi

Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut HIFK on tehnyt loppukauden kattavan pelaajasopimuksen 21-vuotiaan hyökkääjän Kastriot Kastratin kanssa.

FC Viikinkien kasvatti on edustanut pelaajauransa aikana aikaisemmin HJK:ta, Hakaa ja FC Honkaa. Viime kaudella Kastrati iski 13 maalia 17 ottelussa Kakkosessa pelaavan FC Myllypuron riveissä.

– Olen todella iloinen ja helpottunut, että päädyin sopimukseen juuri HIFK:n kanssa. Joukkue ja pelaajat ovat minulle jo entuudestaan tuttuja, joten joukkueeseen liittyminen on helppoa. HIFK oli kaikista vaihtoehdoista selkeästi paras. On hienoa päästä pukemaan punainen pelipaita päälle ja tuntea olevansa osa tätä hienoa yhteisöllisyyttä, Kastrati kertoo seuran verkkosivujen tiedotteessa.

Kastrati tavoitteli pelipaikkaa ja harjoitteli HIFK:n kanssa jo talvikaudella, mutta hän loukkasi polvensa Liigacupin ottelussa IFK Mariehamnia vastaan helmikuun alussa.

– Olimme Kassusta kiinnostuneita jo talvella, mutta loukkaantuminen hieman hidasti koko kuviota. Hän on jaksanut todella sitkeästi kuntouttaa itseään ja osoittanut hyvää asennetta harjoituksissa. Kassu haluaa pelata meidän joukkueessa mahdollisimman hyvällä tasolla. Hän tuo myös erilaisen vaihtoehdon ja monipuolisuutta meidän hyökkäyspelaamiseen, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

Kastrati on mukana HIFK:n kokoonpanossa jo tänään, kun HIFK kohtaa VPS:n kello 18:30 käynnistyvässä ottelussa Hietalahden jalkapallostadionilla.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here