Puoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros

veikkausliiga-hjk-ifk-mariehamn-ilves-hifk-sjk-vps-fc-inter-ktp-ff-jaro-fc-lahti-rops-kups-jalkapallo-puoliaika.com

Tänään pelataan taas täysi kierros Veikkausliigaa!

HJK – MIFK

Erittäin suuren kannustusjoukon mukanaan tuova MIFK lähtee haastamaan sarjakärkeä. HJK ei ole pelannut niin vahvasti, kuin mestareilta odotetaan. Mike Havenaaria on parjattu lähes jokaisessa mediassa, sillä mies ei ole vastannut odotuksia. Tämä tosin johtuu siitä, että japanilaista ei ole ruokittu hyvillä palloilla ja Havenaarin vahvuus on jäänyt täysin käyttämättä.

Tänään HJK tulee kohtaamaan vaarallisen joukkueen, vaikka vierailijoilta puuttuu Petteri Forsell ja Aleksei Kangaskolkka. Tämän  lisäksi sivussa ovat Dever Orgill ja Tommy Wirtanen.  Klubilta puuttuu Nikolai Alho, Gideon BaahOusman Jallow sekä  Robin Lod.

Nyt HJK saa kunnon testin ja ottelusta tulee Klubille erittäin vaikea. Toimitus poimi otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta.

X2 @2.95

Yli 2,5 maalia @1.80

 

Ilves – HIFK

Sarjanousijat pelaavat tänään vastakkain Tammelassa.  HIFK pääsee suht hyvällä kokoonpanolla otteluun tehokkaan kierrätyksen ansiosta, kun taas Ilveksellä Ugwunna ja Vakkala ovat varmuudella poissa. Heikki Ahon pelaaminen on vielä epävarmaa.

HIFK otti erittäin kaivatun voiton, kun se viime pelissä kaatoi Interin 2-1. Ilves puolestaan kaatoi VPS:n vieraissa 2-3.

HIFK on tässä ottelussa toimituksen mukaan ennakkosuosikki ja noin 300 vieraskannattajaa nostaa helsinkiläisten fiilistä. Otteluun toimitus poimi Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

HIFK @2.75

Yli 2,5 maalia @2.19

 

SJK – VPS

VPS:n surkea kausi saa tänään jatkoa, kun ne koittaa hakea SJK:lta pisteitä. VPS on hävinnyt kaikki viisi ottelua ja tänäänkään ei ole helpotusta luvassa. SJK:n hurja formi jatkuu tänään ja tähän peliin ei perusteluja oikein tarvita.

Toimutus poimi Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

SJK-1 @2.30

Yli 2.5 maalia @2.33

 

Inter – KTP

Viime pelissä hävinnyt Inter janoaa pisteitä hyvin pelanneelta sarjanousijalta. Interin Vahid Hambo loukkaantui viime pelissä ja Inter on nyt ilman parasta maalintekijäänsä. Samassa tilanteessa on myös Mika Ojala. Ojala ei tänään ole pelikunnossa ja myös Jukka LehtovaaraDiogo Da Costa sekä keskikenttäpelaajat Kalle Kauppi ja Kaan Kairinen ovat varmuudella pelistä poissa.

KTP:lla on saumaa yllätyksiin ja siihen me luotamme. Iskemme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

X2 @2.09

Yli 2,5 maalia @2.05

 

Jaro – FC Lahti

Jaro pelaa tänään neljännen ottelunsa 11 päivään ja kolmesta aikaisemmasta ottelusta on tullut tappiot. Lahden peli on puolestaan alkanut näyttää paremmalta ja kruununa pelin kehitykselle oli voitto SJK:sta. Lahti lähtee otteluun levänneenä ja tulee tämän ottelun viemään.

Poimitaan Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Lahti @2.16

Lahti yli 1,5 maalia @2.37

 

RoPS – KuPS

Hyvän vireen päälle saanut RoPS isännöi KuPS:a. Juha Malisen pienten pukukoppiraivareiden jälkeen RoPS on nostanut tasoaan ja on tänäänkin vahvoilla ottamaan kolme pistettä talteen.

RoPS on ottanut nyt kolme voittoa putkeen ja näiden otteluiden aikana päästänyt vain yhden maalin omiin. KuPS puolestaan sukelsi SJK:ta vastaan ja hävisi 5-0.

Tänään nähdään huomattavasti organisoidumpi KuPS, mutta silti uskomme, että pisteet jäävät pohjoiseen.

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

RoPS @2.40

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.80

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here