Puoliaika.com ennakko: FC POHU – Töölön Taisto

fc-pohu-toolon-taisto-jalkapallo-puoliaika.com-kolmonen

 

Tänään miesten kolmosessa nähdään paikalliskamppailu, kun Pitäjänmäen tekonurmella klo 16.00 iskevät vastakkain FC Pohu ja Töölön Taisto. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti ja niissä ottleuissa Taisto oli parempi lukemin 5-3 ja 4-1. Tällä kaudella POHU on saalistanut kahdesta ottelusta yhden pisteen ja Taisto on kolmesta ottelusta saanut neljä pistettä.

Töölöläisten rohkeus siirtomarkkinoilla palkittiin, kun he saivat täksi kaudeksi joukkueeseensa kaksi todella kovaa pelimiestä korkeammilta sarjatasoilta. Joukkueeseen täksi kaudeksi liittyivät mm. viime kaudella Viikingeissä ykköstä pelannut Lassi Puro ja HIFK:ssa ykköstä pelannut Lassi Hurskainen. Kolmonen on kivikova, mutta näillä herroilla riittää taso ratkaista pelejä yksin.

Taiston Joonas Pulkkinen sekä viime kauden paras maalitekijä Henri Lassila eivät esiinny tämän päivän ottelussa, joten se luo todella pienen mahdollisuuden POHUlle laittaa kampoihin. Mahdollisuus on todella pieni, joten en näe mitään syytä sille, miksi Taisto ei poistuisi ottelusta voittajana.

 

Valitsimme NordicBetin listalta tähän otteluun seuraavan kohteen:

*Töölön Taisto @ 1.75

Edellinen artikkeliVideo: Parhaat memet ja twiitit Bayernin ja Barcelonan ottelusta
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän