Puoliaika.com ennakko: Tottenham – Crystal Palace

Valioliiga otteluennakko

Vain yhden voiton Valioliigassa metsästänyt Spurs lähtee haastamaan hyvin kautensa aloittanutta Crystal Palacea, kello 15.30 alkavassa ottelussa.

>> NORDICBETIN KERTOIMET OTTELUUN<<

Crystal Palace on Alan Pardewn johdolla aloittanut hyvin kautensa ja seura majaileekin seitsemäntenä ja voitolla nousisi jaetulle toiselle sijalle West Hamin ja Leicesterin kanssa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Palace kärsii pahoista loukkaantumisista ja useita avauksen pelaajia on tällä hetkellä joko poissa tai kärsii pienistä kolhuista. Esimerkiksi Jason Punchehonin poissaolo on paha menetys, mikäli mies ei pysty kuntoutumaan iltapäivän otteluun. Tosi tämä tarkottaisi sitä, että Yohan Cabaye vapautettaisiin enemmän hyökkäävään rooliin. Ranskalainen on tässä omiaan, sillä hänen peliluovuus Newcastlen paidassa hyvinä aikoina oli erittäin virkistävää katseltavaa.

Tottenhamilta varmuudella on poissa vain Nabil Bentaleb, mutta uhkakuvia on ilmassa sillä vielä ei ole varmaa pelaako esimerkiksi Erikson, Dembele tai Dier. Mikäli nämä herrasmiehet eivät ole täysin kuntoutuneet oteluun, näkyy se Spursin pelinrakentelussa.

Ottelusta tulee varmasti tiukka taisto, sillä molemmat metsästävät nälkäisesti kolmea pistettä. Tottenham voitti Eurooppaliigan ottelunsa Qarabagia vastaan selkeästi 3-1, joten tässä pelissä ei ihan älyttömästi täydy pelaajia ensi viikon toiseen osaotteluun säästellä. Toki ihan ykköskokoonpanolla ei voi lähteä 100-lasissa pelaamaan.

Viimeisestä viidestä ottelusta Tottenham ja Palace ovat molemmat  voittaneet kaksi, sekä kerran on pisteet tasattu.

Crystal Palacen alkukausi on ollut niin upeeta katseltavaa, että uskomme Spursin kaatuvan tänään kotonaa. Toimitus tilaa pizzan ja laittaa Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Palace @4.00

Yli 2,5 maalia @1.95

 

Edellinen artikkeliVideo: Maailman suurimmat klassikko-ottelut TOP 10 (Copa90)
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: FC Lahti – HIFK

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän