Puoliaika.com ennakko: Swansea – Chelsea

swanseachelsea

Swansea saa tänään vierailulle sarjajohtaja Chelsean.

Isännät ovat sarjataulukossa 9. ja kotona he ovat onnistuneet voittamaan vain kahdesti viimeisen viiden ottelun aikana. Swansea ehdottomasti on altavastaaja kun tähän otteluun lähdetään, sillä he myivät Wilferd Bonyn Manchester Cityyn. Bony on tehnyt Swansean maaleista tällä kaudella noin joka kolmannen, joten Swansea menetti tärkeän pelaajan. Swansean seuraavaksi paras maalintekijä on islantilainen Gylgi Sigurdsson neljällä maalilla.

Swansea tulee todennäköisesti aloittamaan Batefimbi Gomisilla, jonka pelikunto on hieman vielä hakusessa.

Chelsea on hävinnyt vain kahdesti tällä kaudella ja toinen niistä oli Tottenhamille maalijuhlissa luvuin 5-3 ja toinen Newcastlelle 2-1. Vaikka Chelsea on ollut lähes ylivoimainen tällä kaudella, on sen peli silti hieman takerrellut viime aikoina. Mikäli Jose Mourinho haluaa napata tästä pelistä 3 pistettä, on hänen joukkueen pakko parantaa peliään.

Mourinhon onneksi joukkue pääsee todennäköisesti parhaalla kokoonpanolla kehiin, joten maaleja on odotettavissa.  Viimeksi Chelsea voitti 4-2.

Vedonlyöntimielessä peliä miettien on näiden kahden kohtaamisessa odotettavissa maaleja, joten over 2,5 on tähän hyvä veto, sillä Nordicbet antaa tähän kertoimeksi 1.94.

Mikäli haluaa nostaa kerrointa, niin Chelsean vähintään kahden maalin voitto antaa kertoimeksi 2,40.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here