Puoliaika.com ennakko: Newcastle – Southampton

newcastlesouthhampton

Ilman nimettyä manageria etenevä Newcastle isännöi St. James’ Parkin ottelussa Valioliigan kolmospaikalla majailevaa Southamptonia.

 

Kun Alan Pardew siirtyi Crystal Palacen peräsimeen on Newcastlea viimeisissä otteluissa käskyttänyt John Carver. Carverin isoimpia testejä tulee olemaan tulikuuman Southamptonin pysäyttäminen. Vierailija on huippuvireessä ja täynnä itseluottamusta jatkuvien huippuesitysten jälkeen.

Kotijoukkueen kokoonpanosta puuttuu useita nimimiehiä, joiden korvaaminen on hankalaa. Afrikan maiden mestaruusturnauksen vuoksi sivussa on ykköstykki Papiss Cisse ja keskikentän puimuri Cheick Tiote. Kulttipelaaja Jonas Gutierrezin paluu kivessyövästä lähenee, mutta mies on edelleen sivussa. Siem de Jong ei myöskään pue otteluun.

Southamptonilta telakalla ovat keskikentän huipputärkeät Morgan Schneiderlin ja Victor Vanyama, sekä puolustuspään avainmies Toby Alderweireld. Jack Cork tekee paluuta keskikentälle.

Newcastlella on ottelussa historia puolellaan. Viimeiset kymmenen kertaa joukkue on isännöinyt Southamptonia tappioitta. Kahdeksan voittoa ja kaksi tasapeliä on maaginen rekordi. Tämän illan ottelussa tappion välttäminen lienee joukkueen tavoitteena.

Southamptonin pelaaminen manageri Ronald Koemanin alaisuudessa on ollut yksi Valioliigakauden ehdottomia valopilkkuja. Koeman on saanut lähes puolet joukkueen pelaajista kesän aikana myyneen Southamptonin hitsautumaan yhteinäiseksi joukkueeksi, joka pelaa vielä useimmiten todella viihdyttävää futista.

Uudet hankinnat ovat osuneet nappiin ja Southamptonista on pakko alkaa keskustelemaan jopa Mestarien liigan paikoille tähtäävänä kandidaattina. Tänään sillä on edessään jälleen yksi iso aita ylitettäväksi, koska Newcastle ei ole kenellekään lähtökohtaisesti helppo paikka pelata.

Pelitapamysteeri Newcastle aloittanee ottelun perinteisen vauhdikkaasti ja pyrkii luomaan painetta aloitusvihellyksestä lähtien vierailijan päätyyn. Tasaisemmin omaan pelikirjaansa luottava Koeman lähtee varmasti alakerran kautta ja pyrkii iskemään varsinkin erikoistilanteissa vastustajan virheisiin kiinni.

NordicBetin kohteessa kotijoukkueen massiivinen kerroin (3.20) houkuttelee tunnepelaajia iskemään muutaman roposen isäntien puolesta. Loogisia perusteita saakin etsiä sitten pidempään. Arvaamaton Newcastle voi kotonaan voittaa kenet tahansa, mutta Southamptonin meno vaikuttaa niin vakuuttavalta, ettei ottelussa ole kuin yksi voittajasuosikki.

Puoliajan toimitus lähtee liikkeelle kuitenkin tasapelistä samaisella 3.20 kertoimella. Jos Newcastle saa hurmion päälle, voi vierailijan keskikentän sydämen puuttuminen vaikeuttaa Southamptonin pelinrakentelua ratkaisevasti. Tällöin Koeman saattaa sulkea kaupan ja hakea tasurin kotiin. Kohteeseen riittää toki paljon mielenkiintoista pelattavaa NordicBetin valikoimasta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here